Un barbat din Romania spune ca este fiul nelegitim al printului Charles. Romanul a mers la Palatul Buckingham pentru a-si cere drepturile.

Un barbat din Romania spune ca este fiul nelegitim al printului Charles. Acesta a mers la Palatul Buckingham pentru a-si cere drepturile.

Romanul din Sighisoara a ajuns viral pe internet dupa ce a postat pe Facebook un filmulet din fata palatului Buckingham in care spune ca este fiul printului si ca are si dovezi in acest sens.

„Am acte doveditoare cu ADN cum ca eu as fi fiul printului Charles. Pentru ca acum 49 de ani, la Sighisoara, printul Charles a avut o relatie amoroasa cu maica-mea, a lasat-o insarcinata si nu a vrut sa ma recunoasca niciodata. Si acum am venit aici la castel pentru a-mi cere drepturile ca fiu, sa ma recunoasca ca fiu”, a spus barbatul.

Pentru  a ajunge la printul Charles, presupusul sau tata, romanul a inceput sa strige in fata palatului: “Father, father! Papa! Help, help!”

Publicitate

Clipul a ajuns virala, avand peste 16.000 de like-uri si de aprecieri. Internautii au comentat in numar foarte mare.

Citeste si articolul :   Mircea Badea face praf o fosta colega: "Huiduma sedentara cu..."

“Cum a facut ADN-ul? A smuls 3 fire de la Charles si a fugit direct la test cu ele? Sau cum a facut? Doamne fereste! Multi dezlegati mai umbla liberi printre noi

Doamne , mare este gradinaa ta si multi au sarit gardul cu poarta deschisa !!!

Doamne multi ai lasat in gradina ta Doamne fereste trebuie internat la nebuni oameni ajutati sal interneze ca omul asta fura curent rau de tot

”Unde esti tu Tepes Doamne, ca punand mana pe ei, sa-i imparti in doua cete: in smintiti si in misei! Si in doua temniti large cu de-a sila sa-i aduni, sa dai foc la inchisoare si la casa de nebuni!”, sunt doar cateva dintre miile de comentarii postate de internauti.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.