Renate Weber, prima reactie dupa decizia CCR: “Acest lucru este inadmisibil”

Renate Weber a facut prima declaratie dupa decizia CCR privind neconstitutionalitatea revocarii sale din functia de Avocat al Poporului. Acesta a spus ca judecatorii au intarit, practic, ceea ce ea a spus, ca nu a existat motiv de revocare si tot ce s-a intamplat in Parlament a fost „un mare abuz”.

„Ma bucura ca aceasta decizie a fost luata cu unanimitate pentru ca asta intareste ceea ce am spus si eu in permanenta, ca nu a existat niciun motiv pentru revocare si ca tot ce s-a intamplat in parlament a fost un mare abuz. Evident trebuie sa vad si eu minuta”, a spus Renate Weber, dupa decizia CCR privind neconstitutionalitatea revocarii sale din functia de Avocat al Poporului, conform Mediafax.

Aceasta a mai spus ca asteapta comunicatul CCR si dupa ce va vedea minuta care va fi cuprinsa in comunicat va sti care sunt pasii care urmeaza: „daca se va dispune reinstalarea mea in functie, constatandu-se neconstitutionalitatea”.

Citeste si articolul :   Suceava: Dosar penal pentru un consilier local care a publicat lista cu medicii care au COVID-19

Rebate Weber este „foarte curioasa” sa vada motivarea CCR.

Publicitate

„Eu continui sa spun ca nu a fost vorba doar de revocarea mea, a fost vorba de un atac fara precedent la institutia Avocatul Poporului si cred ca acest lucru este inadmisibil si nu trebuie sa se mai repete niciodata”, a mai spus Renate Weber.

Curtea Constitutionala a Romaniei a declarat marti neconstitutionala revocarea lui Renate Weber din functia de Avocat al Poporului. Sesizarea a fost facuta de Partidul Social Democrat. Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor, a spus ca va tine cont de decizia CCR.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.