Zodiile cu doua fete. De cine trebuie sa stai la distanta

Zodiile cu doua fete. Bipolaritatea se caracterizeaza printr-o succesiune de schimbari bruste de comportament. Aceste schimbari arata de cele mai multe ori, cel putin doua fete ale unei singure persoane.

Potrivit astrologilor, exista cateva zodii cu doua fete, iata care sunt acestea:

Zodii cu doua fete:

Gemenii, firi malefice

Gemenii sunt guvernati de planeta Mercur, planeta miscarii si a dualitatii, care ii transforma in persoane curioase si uneori chiar malefice.

Publicitate

Isi urmaresc intotdeuna interesele, iar caracterul lor dual ii determina sa isi creeze o imagine diferita in fata altora. Sunt suflete cu doua fete care vor sa stie totul despre orice, noteaza psychicguild.com.

Zodii cu doua fete:

Leul, capabil sa calce pe cadavre

Ambitia Leului de a fi cel mai bun in orice il face capabil sa calce pe cadavre ca sa-si atinga scopul.

Publicitate

Este teritorial si din acest motiv nativul Leu se poarta ca un rasfatat, crezand ca totul i se cuvine, scrie zodiac-signs-astrology.com.

Citeste si articolul :   Venus in Sagetator - La ce trebuie sa se astepte fiecare semn zodiacal

Leul poate juca cu usurinta pe mai multe fronturi, doar ca sa iasa in evidenta. Zodii cu doua fete: Balanta Nativul Balanta are o personalitate foarte puternica, dar are nevoie de confirmare si sustinere.

Atunci cand nu se simte in stare sa infrunte anumite situatii, se foloseste de alti nativi mai puternici in rezolvarea propriilor probleme. Este superficial, indecis si comod, reactionand doar daca o situatie il dezavantajeaza.

Zodii cu doua fete:

Scorpionul, maestrul disimularii

Desi misterios si introvertit in fata celorlalti, nativul Scorpion are o personalitate foarte puternica.

Gelos, obsesiv si vesnic suspicios, Scorpionul este perfect capabil sa-si ascunda adevaratele sentimente sau motivatii si are de cele mai multe ori alte planuri decat cele pe care le lasa „la vedere”.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.