Horoscop rune 14-20 iunie 2021. Zodiile care primesc o lectie de viata

Horoscop rune 14-20 iunie 2021. Celebrul numerolog, Mihai Voropchievici, vine cu vesti de la astre, pentru perioada urmatoare. Potrivit numerologului, zodiile au parte de schimbari majore.

Horoscop rune 14-20 iunie 2021, cu Mihai Voropchievici.

Berbec

Berbecul are sansa sa gaseasca rezolvarea tuturor problemelor care ii framanta. Nu singur, ci cu ajutorul celor dragi din jur.

Publicitate

Taur

Taurul are o saptamana prolifica, de fertilitate si belsug. Visele lui se implinesc in aceste zile.

Gemeni

Gemenii inca au o saptamana in care trebuie sa isi demonstreze ca au forta, tarie si putere sa depaseasca niste lucruri. E proba lor karmica si lectie de viata.

Rac

Racul trebuie sa se mobilizeze pentru a demonstra ca are calitati de sef. Demonstrati-va veleitatile si in familie, dar si in societate pentru a triumfa!

Leu

Leul are o saptamana de atentionari, merge pe o pojghita de gheata foarte subtire. Fiti extrem de prudenti la actiunile pe care le faceti!

Fecioara

Fecioara sa-si faca bagajele, pentru ca astrele le indica o calatorie. Ies automat din habitat si dispar un pic, cateva ore sau zile.

Balanta

Balantele au o saptamana de foc, cu multe dispute. Mobilizati-va toate fortele pentru o batalie furtunoasa.

Scorpion

Scorpionul e sfatuit sa dea deoparte toate grijile si toate problemele legate de trecut. Au parte de o saptamana de realizari si beneficii.

Sagetator

Sagetatorii vor afla foarte curand un adevar extrem de important care le poate marca si chiar schimba viata.

Capricorn

Pentru Capricorni, se anunta o noua disputa sau batalie pe care o vor castiga.

Varsator

Varsatorii dau lovitura! Au parte de un salt calitativ in existenta, zilele acestea.

Pesti

Pestii au parte de o suita de schimbari majore intr-un viitor apropiat. Toate bune, in general, divinitatea ii protejeaza, ca de obicei”, a spus Mihai Voriopchievici la Antena 3.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.