Horoscop saptamanal 14-20 iunie 2021

Berbec

Prima jumatate a saptamanii pentru Berbec va fi marcata de contactele intensificate cu prietenii si cunostintele.  Sunt posibile excursii la tara cu rudele. Este, de asemenea, un moment de succes pentru a studia si a-ti realiza potentialul intelectual in orice activitate creativa. A doua jumatate a saptamanii merge bine pentru relatiile de familie. Puteti face imbunatatiri la domiciliu sau o cabana de vara. Poate ca rudele vor veni sa te viziteze si  te vei distra minunat. Acesta este un moment bun pentru experimentarea culinara, in special pentru prajiturile de casa.

Taur

Taurul din prima jumatate a saptamanii va simti o crestere a potentialului energetic. Acesta este un moment bun pentru a face miscare. Exercitand in sala de gimnastica, va puteti intari imunitatea, puteti pierde in greutate. Este, de asemenea, un moment bun pentru a combina activitatea fizica cu tratamentele cu apa (bai sau saune). Acesta este momentul potrivit pentru practica spirituala: meditatia va restabili echilibrul mental. A doua jumatate a saptamanii este propice calatoriilor, contactelor, studiului si orice fel de activitate intelectuala. Va asteapta o comunicare intensiva cu prietenii si cunostintele, datorita carora puteti afla cele mai recente stiri din viata mediului dvs., precum si va puteti largi orizonturile.

Gemenii

La inceputul saptamanii, gemenii sunt sfatuiti sa acorde o atentie maxima dezvoltarii lor fizice. Daca visezi sa ai o silueta frumoasa si un tonus muscular bun, ar trebui sa incepi sportul sistematic. A doua jumatate a saptamanii poate fi asociata cu evenimente placute ale planului material. De exemplu, puteti cumpara haine la moda care vi se potriveste perfect. Este, de asemenea, un moment bun pentru a cumpara bijuterii. Este posibil ca situatia dvs. financiara sa se imbunatateasca in aceste zile, astfel incat sa puteti face cumparaturi in timp liber.

Rac

In prima jumatate a saptamanii, Racii au un interes crescut pentru tot ceea ce este misterios si enigmatic. Poate ca veti fi atrasi de citirea literaturii detectiviste sau ezoterice. Orice tip de activitate de cercetare va avea succes. Poate ca veti putea ridica valul secretului asupra acelor evenimente care v-au fost ascunse cu atentie.  A doua jumatate a saptamanii favorizeaza o schimbare de imagine, precum si ingrijirea corpului. Este recomandat sa incepeti sa vizitati clubul de fitness, sa va inscrieti la un salon de infrumusetare. Lasa un stil de viata sanatos sa devina norma in viata ta.

 Leu

In prima jumatate a saptamanii, Leul  va avea o viata stralucitoare, plina de evenimente. Cel mai probabil vei intalni oameni noi si te vei distra in compania lor. Contactele dvs. de pe retelele sociale si forumuri sunt activate. Poate ca veti fi invitat sa va alaturati unui grup de oameni cu aceeasi idee: de exemplu, sa va alaturati unui partid politic sau unei organizatii publice. In orice caz, in toate aceste zile veti comunica cu oameni care va impartasesc ideile si visele. In a doua jumatate a saptamanii, s-ar putea sa va saturati de contactele prea intense, veti dori sa fiti in tacere si singuratate. P

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 14 februarie 2021. Zi favorabila dezvoltarii relatiilor personale

Fecioara

In prima jumatate a saptamanii, Fecioarele sunt incurajate sa-si atinga mai activ obiectivele, sa actioneze cu indrazneala si afirmativ. Acum nu este momentul sa faceti compromisuri; invatati sa va aparati interesele. Metodele diplomatice si respectarea excesiva vor fi percepute de altii ca lipsa unei pozitii ferme. Acum este mult mai eficient sa nu aperi, ci sa ataci. Este, de asemenea, un moment bun pentru a face schimbari drastice in strategia dvs. de comportament. Nu va fie teama sa va asumati riscuri rezonabile. In a doua jumatate a saptamanii, te asteapta multe experiente noi. Nu sunt excluse surprizele placute, cadourile, bonusurile in numerar. Cercul prietenilor si al asociatilor dvs. poate fi reinnoit.

Balanta

In prima jumatate a saptamanii, pot aparea schimbari pozitive in relatia conjugala a Balantei. Poate ca partenerul tau de casatorie va lua masuri care iti vor spori statutul si autoritatea in ochii altora. In plus, datorita pasiunii tale, perspective tentante se pot deschide in fata ta. De exemplu, o persoana draga va cumpara un bilet la mare, va plati pentru o croaziera confortabila sau va face ceva la care ai visat mult timp. A doua jumatate a saptamanii va va permite sa faceti schimbari pozitive in cariera. In acest moment, circumstantele externe va vor favoriza in atingerea obiectivelor. Nici nu trebuie sa depui eforturi speciale, totul va functiona in favoarea ta de la sine.

Citeste si articolul :   Aceste 3 zodii vor primi vesti neasteptat de bune in august. Luna lor va fi plina de surprize bune

Scorpionul

Pentru Scorpioni, prima jumatate a saptamanii se dezvolta favorabil pentru a pune lucrurile in ordine in casa. Acesta este un moment bun pentru a cumpara electrocasnice, datorita carora puteti simplifica foarte mult procesul de gatit sau curatare. Este, de asemenea, un moment bun pentru a scapa de obiceiurile proaste, pentru a face schimbari in rutina zilnica. Incercati sa va stabiliti un obiectiv pentru a va simplifica programul, astfel incat sa puteti face mai multe lucruri in timpul zilei. A doua jumatate a saptamanii este favorabila invatarii. Acum interesul dvs. pentru cunoastere creste, veti fi fericiti sa studiati, sa va extindeti orizonturile. In acest timp, puteti planifica excursii turistice si va puteti ocupa de solutionarea problemelor legale. Obtinerea unei vize sau a unui permis de conducere in aceasta perioada este destul de usoara.

Sagetator

Pentru Sagetator, prima jumatate a saptamanii merge bine pentru viata personala. Daca sunteti singur, dar doriti sa incepeti o relatie, incercati sa participati mai des la evenimente de vacanta, concerte, cluburi, petreceri cu prietenii. Intr-o atmosfera usoara si relaxata, cunostinta dorita este mai probabila. A doua jumatate a saptamanii este favorabila activitatilor de tratament si prevenire. De asemenea, veti putea rezolva cu succes problemele legate de obtinerea unui imprumut sau formalizarea unei mosteniri.

Capricornul

Capricornii din prima jumatate a saptamanii vor avea o forma fizica excelenta. Datorita acestui fapt, nivelul tau de performanta va creste, vei putea face multe, atat la locul de munca, cat si acasa. Acesta este un moment bun pentru curatare si renovare. A doua jumatate a saptamanii este favorabila pentru consolidarea si dezvoltarea parteneriatelor. Acesta este momentul potrivit pentru a participa la evenimente speciale cu persoana iubita: de exemplu, nunti, aniversari.

Citeste si articolul :   3 zodii care sunt cei mai buni psihologi

Varsator

Varsatorul din prima jumatate a saptamanii asteapta un impuls creativ. Chiar daca aveti multa munca, incercati sa va croiti putin timp liber si sa faceti ceea ce va place. Daca aveti un abonament la clubul de fitness, este recomandat sa incepeti sporturi intensive. De asemenea, in aceasta perioada pot avea loc cunostinte romantice in calatorii. Impresii vii si o mare de emotii va asteapta. Cu toate acestea, retineti ca este putin probabil ca o astfel de relatie sa se dezvolte intr-o alianta puternica in viitor. A doua jumatate a saptamanii merge bine pentru a pune lucrurile in ordine, pentru a rezolva problemele casnice. Este, de asemenea, un moment extrem de bun pentru a incepe o dieta sau un curs de masuri preventive menite sa va consolideze sanatatea.

Pesti

In prima jumatate a saptamanii, se recomanda pestilor sa se angajeze mai activ in imbunatatirea conditiilor de viata, precum si in imbunatatirea cabanei lor de vara. Accentul principal ar trebui pus pe utilizarea mijloacelor tehnice, apoi veti putea efectua toata munca mult mai repede si fara efort fizic semnificativ. Acesta este momentul potrivit pentru a cumpara electrocasnice, cum ar fi un robot de bucatarie, o masina de spalat sau un aspirator. A doua jumatate a saptamanii ii va incanta pe cei care au proprii copii. Vei descoperi talentele  si vei fi multumit de comportamentul si invatarea copilului. O relatie romantica va inflori in dragoste cu Pesti.

Autor