Vin vremuri bune. Horoscopul de astazi, cu Neti Sandu

Horoscop cu Neti Sandu. Afla din randurile de mai jos ce te asteapta pana la miezul noptii.

BERBEC

Poate amenajati frumos gradina, terasa, balconul ca sa aveti un view atragator, mai ales daca lucrati mult de-acasa. Din banii stransi ati putea rezerva cateva zile la un hotel intr-o statiune de agrement si s scapati de griji, sa luati o gura de oxigen.

TAUR

Publicitate

Ati putea pleca intr-o drumetie azi, maine, ca sa va dezmortiti, ii luati si pe copii ca sa fie toata familia in par. Sunt sanse sa recuperati bani, poate de pe urma unui proces, ori va-napoiaza cineva banii pe care i-ati imprumutat cu mai mult timp in urma.

GEMENI

Se poate sa faceti niste achizitii c-or fi niste oportunitati deloc de neglijat si o sa va bucurati de diverse maruntisuri. E posibil sa luati bani si sa dati drumul proiectelor noi, dac-ati incheiat toate socotelile, ca sa va reinventati, ca oricum aveti multe de spus.

RAC

Va pregatiti de un eveniment, poate fi doar in familie, dar pe care o sa-l tratati cu toata dragostea. Va vin idei ingenioase cu care sa dati lovitura in afaceri, si-o sa castigati mai multi bani, c-aveti atatea de cumparat, de achitat rate, facturi.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 17 iulie 2022. Munca Pestilor incepe sa dea roade

LEU

Vin bani din surse colaterale si o sa aveti pentru toate cheltuielile, mai multe decat de obicei. Voi sunteti pe punctul de a face o cotitura in cariera si sa va etalati toate calitatile, pentru ca aspirati la un titlu, o functie.

FECIOARA

Poate-ati dat de o destinatie de vacanta, la un pret convenabil si o sa faceti un efort financiar sa-i duceti pe ai vostri la odihna. O sa se vada clar cat ati muncit si or sa va aprecieze sefii, poate va au in vedere la urmatorul proiect de anvergura, care va fi banos.

BALANTA

Articolul continuă după reclame

Se poate sa autentificati niste acte, sa reinnoiti buletin, pasaport, sa verificati cardurile sa fie totul in regula. Vi se fac oferte de lucru si o sa va orientati spre una care sa va placa si sa v-aduca mai multi bani decat altele ca aveti de unde alege.

SCORPION

O sa dati de o companie agreabila, pe masura voastra, cu care sa plecati intr-o excursie de o zi, doua la un munte, o mare. Poate abia acum vi se aproba un credit bancar, ori amanarea unei rate, stergerea unei datorii – in cine stie ce conditii – sau sa cumparati ieftin ceva scump.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 august 2020. Varsatorul incheie ziua cu succes si venituri mari, in timp ce Racul este in dificultate financiara

SAGETATOR

Va dati intalnire cu cineva care vrea sa va scoata la o plimbare mai departe de casa si sa va intoarceti maine seara. Incep sa se aseze lucrurile in plan financiar pentru ca vin banii pe care i-ati tot revendicat si o sa va luati mare parte din lucrurile de care-aveti nevoie.

CAPRICORN

Se poate sa va gasiti un colaborator care sa tina pasul cu voi si sa rezolvati si multe alte proiecte noi. Poate veti gasi mai usor drumul catre inima partenerului de suflet, c-ati invatat sa spuneti ce va place si ce nu, si o sa ajungeti si la casatorie

VARSATOR

E in pregatire un botez, sau o fi ziua de nastere a unui copilas si-l sarbatoriti in familie, in cadru restrans. Se poate sa apara cineva in peisajul sentimental si sa va lasati luati de val, daca era pustiu in viata voastra si sa-ncepeti sa construiti o relatie.

PESTI

Poate stati la o vorba cu cineva care disparuse o vreme din viata voastra si ati putea continua fara problem relatia. O sa va redescoperiti placerea de a practica un sport, su e un hobby care va acapareaza si o sa reusiti sa va destindeti zilele – astea”, a spus Neti Sandi la Stirileprotv.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.