Totul in viata nu merge asa cum vrei? Asta inseamna ca incalci cele sapte legi ale universului!

De fiecare data cand ne plangem de viata, merita sa ne amintim: nu aceasta lume este nedreapta, ci noi insine facem ceva gresit.

Exista 7 legi de baza prin care traieste universul. Ignorarea lor nu ne absolva de responsabilitate. Cunoasterea – va ajuta la evitarea greselilor, va ajuta la realizarea armoniei si la o viata fericita.

Legea golului

Daca ai nevoie de pantofi noi, arunca-i pe cei vechi. Daca ai nevoie de haine noi, fa-ti curat in dulap. Trebuie sa scapi voluntar de stereotipurile tale. Lucrurile noi vin doar atunci cand scapi de vechi.

Legea circulatiei

Fii pregatit sa scapi de ceva ce detii pentru a obtine ceva ce iti doresti.

Publicitate

Legea imaginatiei

Mai intai trebuie sa vezi prosperitatea in imaginatia ta. Descrie-ti ziua ideala si nu o arata nimanui in afara de cineva in care ai cea mai mare incredere. Pastrati aceasta descriere la indemana si citeste-o din nou in timpul liber.

Legea creativitatii

Omul poate obtine prosperitate prin gandirea, intuitia si energia imaginativa.

Legea privind remunerarea si incasarea

Daca dai ceva inapoi, iti revine inzecit. Cand obtineti ceva bun, este foarte important sa il impartasiti cu altii. Daca aveti daruri si nu le folositi, atunci ofensati natura divina. Pentru a va trata abilitatile cu respect, trebuie sa va bucurati de talentele oferite si sa le impartasiti cu altii. Daca o vei face, vei aduce si mai multe beneficii vietii tale.

Legea a X-a a Curtii( a zeciuielii)

Universul va lua intotdeauna zecimea. Aceasta este doar o lege a recunostintei fata de sursa de sprijin – 10% din tot ce aveti. Nu stii niciodata cum iti va reveni zecimea. Banii sunt un fenomen obisnuit, dar zeciuiala iti poate veni si sub forma de reconciliere cu cineva, noi prietenii, recuperare si asa mai departe.

Legea iertarii

Daca nu poti ierta oamenii, atunci nu-ti poti accepta destinul. Daca sufletul tau este plin de ura, iubirea nu isi poate gasi un loc in el. Trebuie sa scapi de sentimentele negative care te distrug si nu iti dau pace.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.