Eclipsa de soare 10 iunie 2021: semnificatie in astrologie, semne ale zodiacului

Eclipsa de soare inelara va avea loc pe 10 iunie 2021 sub semnul Gemenilor si va finaliza primul coridor al eclipselor din acest an, care a inceput in urma cu doua saptamani.

Punctul de eclipsa din astrologie va fi impreuna cu Mercur retrograd, ceea ce inseamna ca principalele domenii ale vietii pe care le va afecta sunt calatoriile, educatia, comunicarea si relatiile cu alte persoane. Influenta eclipselor, asa cum asigura astrologii, este resimtita pe tot globul, in ciuda faptului ca acestea sunt de obicei clar vizibile doar in anumite regiuni geografice.

Semnificatie in astrologie

O eclipsa de soare in astrologie poate aduce atat schimbari pozitive, cat si negative. In primul rand, influenta unei eclipse de soare ii afecteaza pe cei in ale caror semne va avea loc. De exemplu, o eclipsa de soare inelara va avea loc pe 10 iunie sub semnul Gemenilor.

Potrivit astrologiei, o eclipsa de soare inelara din 10 iunie va va ajuta sa scapati de lucrurile inutile din viata voastra. Energia din aceasta zi va ajuta la lansarea de noi procese de viata – in aceasta perioada, ar trebui asteptate schimbari pozitive in viata.

Principalul lucru este sa fii activ si sa nu ratezi sansa pe care ti-o va da soarta. Perioada unei eclipse de soare este, de asemenea, potrivita pentru cautarea sufletului pereche – poate va veti intalni cu sufletul pereche. Dar astrologii nu sfatuiesc sa faca concluzii pripite si sa ia decizii dure in relatiile cu rudele si prietenii – este important sa cantaresti totul si sa te gandesti la asta.

Principalul lucru este sa mentineti o atitudine pozitiva si o perspectiva optimista asupra vietii in aceasta perioada – cu astfel de atitudini, va fi mult mai usor sa transferati o eclipsa de soare in astrologie fizic si mental.

Cum va afecta eclipsa semnele zodiacului?

O eclipsa de soare activeaza problemele Berbecului cu rudele, probleme de calatorie, barfe, dar un semn zodiacal care a rezistat testului unei eclipse isi va intari pozitia si va face o tranzitie la un nou nivel.

O eclipsa de soare va afecta negativ latura financiara a vietii Taurului, dar semnul zodiacal va putea evita problemele materiale daca se abtine de la achizitii majore in aceasta perioada.

Citeste si articolul :   Sfatul astrologului pentru ziua de 12 ianuarie 2021. Zodiile care trebuie sa ia decizii importante

Gemenii din timpul eclipsei solare din iunie, pentru a evita necazurile, trebuie sa se abtina de la curiozitatea excesiva, de la dorinta de a incerca ceva interzis si de a nu se comporta ca un copil infantil.

In timpul unei eclipse, cei nascuti sub semnul Racului vor exagera pericolele, vor simti frici inexplicabile si se vor comporta pasiv si fara initiativa.

Astrologii il sfatuiesc pe Leu sa nu planifice nimic intr-o eclipsa de soare, deoarece totul se va intampla exact invers. Acest semn zodiacal trebuie sa fie atent in aceste zile pentru a nu pierde prietenii, credibilitatea si sprijinul sponsorilor.

Fecioarele din zilele eclipsei se vor confrunta cu schimbari, atat pozitive, cat si negative – reprezentantii semnului zodiacal se pot astepta la casatorie sau divort, conflicte cu parintii, sotul, seful, pierderea locului de munca etc.

Conflictele  se asteapta in eclipsa de soare si in Balanta. Reprezentantii semnului zodiacal pot avea probleme cu studiile, esecul in dosare judiciare, o cearta , faliment, ranire sau boala in timpul unei calatorii si asa mai departe.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 24 martie 2021. Sagetatorul poate primi o oferta tentanta

Scorpionii trebuie sa fie atenti la problemele de sanatate. Impactul negativ al unei eclipse poate provoca pierderi materiale, accidente,  inundarea unui apartament, audituri financiare si fiscale neasteptate.

Sagetatorul va experimenta si schimbari in viata. Semnul zodiacului asteapta o cunostinta cu un viitor partener, inregistrarea casatoriei,  sprijinul unei persoane influente, solutionarea oricaror probleme juridice. In zonele vietii enumerate mai sus, pot aparea si momente negative.

Capricornii au o probabilitate crescuta de inrautatire a conditiilor de munca, conflicte cu seful sau colegii de munca, concedieri si probleme de sanatate.

Varsatorii se pot indragosti, se pot casatori, pot merge intr-o calatorie importanta, pot incepe sa joace activ sport, pot descoperi un nou hobby si chiar pot castiga la loterie.

Schimbarile la cei nascuti sub semnul zodiacal al Pestilor vor afecta orice afacere de familie, achizitionarea sau solutionarea unor probleme cu proprietatile imobiliare, precum si sanatatea parintilor si a tuturor membrilor familiei.

Publicitate

Publicitate

Autor