Tragedie in lumea filmului. S-a stins actorul care l-a interpretat pe Tarzan!

Tragedie in lumea filmului. A decedat Joe Lara, vedeta din „Tarzan: The Epic Adventures”. El si sotia sa, Gwen, au fost implicati intr-un accident de avion, unde si alte 5 persoane si-au pierdut viata.

Echipele de salvare au gasit resturi si ramasite umane dupa prabusirea unui avion de dimensiuni mici in care se aflau actorul Joe Lara ”Tarzan”, sotia lui, Gwen Shamblin Lara, dar si alti cinci membri ai Bisericii Remnant Fellowship din Tennessee.

Capitanul echipei de interventii la incendii si salvare din Rutherford, John Ingle, a declarat ca operatiunile de recuperare sunt in desfasurare la lacul Percy Priest din Smyrna, la 25 de mile sud-est de Nashville, si vor continua pana a doua zi.

”Campul cu resturi are o latime de aproximativ jumatate de kilometru”, a spus el, conform Daily Mail.

Publicitate

Acesta a mentionat faptul ca respectivul consiliu national de siguranta in transporturi investigheaza acest accident aviatic si ca intreaga ancheta – pentru a stabili care a fost cauza producerii tragediei – ar putea dura pana la doi ani.

Citeste si articolul :   Inca trei persoane de la caminul de batrani din Galati au decedat. Bilantul a ajuns la 26 de decese

Avionul Cessna C501 a decolat de pe aeroportul comitatului Smyrna Rutherford dupa care s-a prabusit in apa, sambata, la 10:53 dimineata, imediat dupa decolare, au declarat oficialii intr-un comunicat de presa.

Avionul se indrepta spre Aeroportul International Palm Beach si nu este clar cine il pilota.

Avionul este inregistrat pe numele lui Joe Lara si al sotul ei, Joe – care a jucat rolul lui Tarzan in filmul din 1989 ”Tarzan in Manhattan”, precum si in seria TV de scurta durata din anii 1990, ”Tarzan: The Epic Adventures”.

Joe Lara a renuntat la actorie in 2002 pentru a urma o cariera in muzica country. Sotia sa, Gwen Lara (fosta Shamblin), in varsta de 66 de ani, a fondat Biserica Remnant Fellowship din Brentwood, in 1999, si a scris o carte pentru slabire, bazata pe credinta.

Elizabeth Hannah, fiica lui Joe Lara, a trimis un text intern familiilor bisericii, spunandu-le ca avionul „trebuia sa coboare pentru o aterizare controlata si rapida”, potrivit Daily Mail, care citeaza WTVF.

Citeste si articolul :   Declinul habitatelor si al speciilor protejate continua

Duminica tarziu, biserica a publicat o declaratie care confirma moartea lui Shamblin si Joe Lara, precum si a sotului lui Hannah, Brandon, a liderilor bisericii David si Jennifer Martin; si Jonathan si Jessica Walters.

Avionul, construit in 1982, este un avion cu aripi fixe, cu doua motoare si opt locuri, potrivit site-ului Flight Aware.

Joe Lara are, de asemenea, un fiu mai mare, pe nume Michael Shamblin – care nu se afla in avion. Michael are patru copii impreuna cu sotia sa, Erin, si se ocupa de Biserica Remnant Fellowship.

Cauza acestui accident aviatic, deocamtaa, necunoscuta

„Familiile asteapta detalii de la autoritati. Deoarece nu au fost confirmate detalii, autoritatile nu au putut comunica cu familiile celor implicati”, se arata in comunicat.

„Familiile vor impartasi detaliile la momentul potrivit.”

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.