EXCLUSIV: Eclipsa de Luna pe 26 mai 2021. Astrologul Yulia Bogdanova ne spune la ce sa ne asteptam

O eclipsa totala de Luna va avea loc pe 26 mai 2021. Aceasta va deschide asa-numitul coridor de eclipsa. Evenimentele care vor avea loc inainte de 10 iunie (urmatoarea eclipsa) vor fi un fel de rezumare a rezultatelor ciclului mare de 18 ani, a declarat astrologa Yulia Bogdanova.

Eclipsa totala de Luna din 26 mai 2021 va avea loc in zodia Sagetator.

Coridorul de eclipsa este timpul dintre doua eclipse, cand apar evenimente care adesea ne schimba radical viata. Cel mai apropiat coridor de eclipse ne asteapta in perioada 26 mai – 10 iunie 2021.

Membru al Uniunii Astrologilor din Rusia, Yulia Bogdanova, a spus ce trebuie sa facem pe coridorul eclipselor si la ce sa ne asteptam de la eclipsa de luna din 26 mai, care va deschide acest coridor.

Publicitate

„Eclipsa care se apropie va finaliza ciclul anterior al lui Saros, iar evenimentele care vor avea loc pana la mijlocul lunii iunie (urmatoarea eclipsa) vor fi un fel de rezumare a rezultatelor ciclului mare de 18 ani. Tot ce s-a dospit mult timp se va coace acum ”, avertizeaza astrologul.

Dupa cum a remarcat Yulia Bogdanova, fiecare eclipsa are propriul sau sens. Eclipsa de Luna din luna mai ne va forta sa devenim mai independenti, ne va priva de conditiile obisnuite, dragi inimii.

Citeste si articolul :   Neti Sandu, horoscop miercuri, 15 iulie 2020. Vesti bune pentru trei zodii

„A sosit momentul sa crestem, ar trebui sa ne bazam pe noi insine si sa aruncam iluziile. Daca eliberati vechiul cu o inima usoara, atunci relatiile noi, munca mai buna, cunostintele si conexiunile mai bune vor prinde viata. Va fi simtit in special de persoanele care au planete in Sagetator sau Gemeni in hartile lor natale ”, a remarcat astrologul.

In perioada coridorului eclipselor, se nasc multi copii, sunt multe divorturi, certuri, importante, adesea emotionale, se iau decizii.

„Daca nu putem influenta nasterea copiilor, atunci nu ar trebui sa va certati si sa divortati (daca nu ati decis cu siguranta inca). Cu toate acestea, daca acesta este rezultatul unei perioade lungi de consolidare a acestei decizii, atunci indepliniti planurile fara regret ”, ne sfatuieste Yulia Bogdanova.

Amintiti-va ca eclipsa de Luna va inchide coridorul eclipselor pe 10 iunie 2021.

Cum va afecta eclipsa semnele zodiacului?

Eclipsa de Luna din 26 mai, conform astrologiei, este foarte importanta pentru Gemeni si Sagetator si va avea cel mai mare impact asupra acestor semne zodiacale. Pentru multi reprezentanti ai acestor semne zodiacale, aceasta este o mare sansa de a incepe o noua runda in relatiile cu oamenii – soarta le va oferi o intalnire importanta cu viitorul lor suflet pereche.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 20 martie 2022. Vesti amestecate pentru zodii.

Astrologul ii indeamna pe Gemeni si Sagetatori sa fie atenti – poate ca unii reprezentanti ai semnelor zodiacale vor trebui sa se confrunte cu litigii care pot dura mai multi ani daca cazul nu este rezolvat printr-un compromis.

Berbecul si Balanta vor fi depasite de schimbari radicale in destinul lor atunci cand calatoresc, departe de casa. Reprezentantii semnelor zodiacale vor putea incepe un nou ciclu in domeniul educatiei si sa dobandeasca noi cunostinte.

Eclipsa de Luna din 26 mai pentru Taur si Scorpion se va manifesta in domeniul finantelor – unii reprezentanti ai acestor semne ale zodiacului se pot imbogati brusc, altii vor pierde rapid totul.

Racii si Capricornii sunt intr-o perioada dificila – reprezentantii semnelor zodiacale pot fi tradati si inlocuiti de cei in care au avut incredere. Eclipsa de Luna din 26 mai va afecta Racii si Capricornii in moduri diferite – unii reprezentanti ai zodiei se pot imbolnavi, altii, dimpotriva, se pot vindeca.

Astrologul face apel la Leu si Varsator sa fie atenti – noii prieteni, cu spirit de aventurism, pot trage reprezentantii semnului zodiacal intr-un joc mare cu consecinte imprevizibile. Eclipsa de Luna din 26 mai este foarte importanta pentru Leii creativi – sunt posibile expozitii de succes, o crestere brusca a popularitatii, profituri mari neasteptate sau oferte de locuri de munca tentante.

Citeste si articolul :   8 combinatii de zodii care nu ar trebui sa formeze un cuplu

Eclipsa de Luna din 26 mai este, de asemenea, foarte importanta pentru Fecioara si Pesti – reprezentantii semnelor zodiacale pot primi noi propuneri intr-un mod profesional. Va schimba eclipsa si viata personala a reprezentantilor semnului zodiacal.

Ritual pentru implinirea dorintelor

Universul are un efect puternic inainte cu putin de eclipsa de Luna si la fel dupa aceasta, astfel incat cererea unei persoane va fi auzita mai repede, iar dorinta va fi indeplinita.

Pentru a efectua ritualul, inchide ochii, imagineaza-te intr-un loc placut pentru tine si spune cuvintele magice: „Sunt frumos (a), am succes, sunt bogat (a)! Banii cauta o cale in portofel, sanatate – in corpul meu, cunoastere – in mintea mea! ”

Va puteti ajuta imaginatia cu o imagine care va infatiseaza visul – analizati-l si, cel mai important, credeti ca planul dvs. se va implini.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.