Unde s-a angajat Viorica Dancila. Nimeni nu se astepta la asa ceva.

Viorica Dancila a renuntat complet la viata politica. Fostul premier al Romaniei in guvernul PSD-ALDE si fosta candidata la prezidentiale a PSD in 2019, a fost numita consultant de strategie la Banca Nationala a Romaniei. Informatia a fost confirmata de BNR.

Viorica Dancila s-a angajat.

Viorica Dancila a fost angajata incepand cu data de 15 mai. Fostul premier al Romaniei lucreaza in biroul de sustenabilitate.

Aceasta a depus un dosar si a sustinut un interviu. Viorica Dancila este absolventa Facultatii Forajul Sondelor si Exploatarea Zacamintelor de Hidrocarburi de la Institutul de Petrol si Gaze. Ulterior, a terminat si un master in Spatiul Public European la SNSPA.

Ce spunea Viorica Dancila chiar de ziua ei.

”Viorica Dancila lucreaza, este un om activ. Am facut consultanta pentru mediul de afaceri. Viorica Dancila este bine si detasata un pic de partea politica.” a spus Viorica Dancila, dupa ce a fost intrebata ”Ce mai face Viorica Dancila?”.

De asemenea, fostul premier a transmis ca nu se mai gandeste sa se intoarca in politica.

Citeste si articolul :   Carmen Dan, in autoizolare, dupa ce mama sa a fost confirmata cu noul virus

”Nu-mi place ce se intampla pe scena politica, as fi vrut mai multe proiecte, mai putine jigniri si mai putina violenta in limbaj”, a mai spus Viorica Dancila.

Viorica Dancila a demisionat din fruntea PSD, dupa esecul de la alegerile prezidentiale. Aceasta trebuia sa candideze ca parlamentar in judetul Teleorman, dar a fost exclusa de pe listele PSD.

Autor