Psihologul Cristian Andrei: “Cea mai mare minciuna pe care o spun barbatii e “te iubesc”

Psihologul Cristian Andrei a fost invitatul lui Catalin Maruta unde a vorbit despre iubire.

“Cea mai mare minciuna pe care o spun barbatii e “te iubesc”. Pentru ca barbatii nu iubesc ca femeile. Femeile simte aceasta iubire ca fiind o aparteneta, o exclusivitate. Femeia iubeste extrem de frumos. Femeia iubeste si mersul barbatului, si prezenta lui, si mirosul lui, si faptele lui. Barbatul iubeste sanu’ stang si sanul drept, sa fie amandoi acolo, iubeste fesele, picioarele, daca iubeste fata, inseamna ca o iubeste pe mama lui.

Publicitate

Iubirea barbatilor este o frustrare. Cand barbatul ajunge sa spuna “te iubesc” inseamna ca deja e ratat. In sinea lui, dupa conceptia lui. De ce? Pentru ca e convins ca acea femeie nu o sa fie a lui, si de aia ii spune ca o iubeste. In relatie, el invata ca femeia are nevoie de asta si o spune ca pe o minciuna. Cand barbatul e indragostit rau, nici nu e in stare sa spuna te iubesc, exact ca in piesa lui Dan Teodoescu. Te iub…Ala e un barbat care iubeste”, a spus renumitul psiholog, potrivit Stirile ProTv.

Citeste si articolul :   6 situatii in bucatarie in care detergentul pentru rufe poate fi extrem de util

Nici femeile nu au scapat de opinia lui Cristian Andrei.

Publicitate

“Care sunt cele mai mari minciuni pe care le spun femeilie?”

„Aproape toate! Si nu exagerez. Adica verbalitatea este facuta sa disimuleze realitati. Si femeile fac acest lucru. Dar cea mai grava este minciuna dintre barbati si femei”, a spus psihologul.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.