17 de idei minunate pentru o manichiura blanda, frumoasa, eleganta si moderna

Manichiura eleganta, delicata, care nu se va demoda niciodata. Trebuie sa fii frumoasa in fiecare zi, iti place de tine insuti si sa faci impresie frumoasa cu zambetul tau?

Va prezentam o selectie de exemple elegante de manichiura minunata. 17 idei pentru o manichiura in nuante care te vor face remarcata.

  1. Manichiura delicata de primavara

2. Manechiura de vara

Publicitate

3. Elegant

4. Abstractie pe unghii

5. Manechiura cu dungi stralucitoare

6. Nuante delicate de vara.

7. Motive florale.

8. Trandafiri

9. Manechiura speciala

10. Aspect de catifea.

Nuantele de violet se combina cu diferite stiluri: aranjamente florale, acoperire monocroma, design grafic, „sticla sparta” si altele. Unind nuante pasionale de rosu cu albastru pastel, obtinem lila. Schimband proportiile de albastru si rosu vom avea: nuante delicate de violet romantic si nuante misterioase si luxuriante de mov.

11. Aceasta culoare nu poate trece nevazuta.

12. Delicat si elegant.

13. Manechiura speciala

Citeste si articolul :   Cum elimini o pata de ulei de pe imbracaminte? 4 sfaturi utile

14. Sofisticata

15. Flori de lavanda.

16. Manechiura in culori calde.

17. Manechiura deosebita.

Intotdeauna relevant – imaginea feminitatii si tandretii, care innobileaza, face o femeie senzuala si sofisticata. Speram sa va fie de folos!

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.