Doliu in Biserica Ortodoxa Romana. Parintele s-a stins chiar in timp ce savarsea sfanta slujba de Inviere

Doliu in Biserica Ortodoxa Romana. Parintele Ieromonah Daniil a decedat chiar in noapte de Inviere. Preotul in varsta de 92 de ani s-a stins din viata in timp ce savarsea sfanta slujba de Inviere.

”Cu mare durere, va spunem ca Parintele Ieromonah Daniil de la Manastirea Frasinei a adormit intru Domnul, chiar in timp ce savarsea sfanta slujba despre patimile, moartea si Invierea Domnului nostru Iisus Hristos… Rau de lacrimi, la trecerea Sfintiei Sale in vesnicie!

A fost atat de bun, de bland, de milostiv… Simt, si acum, mangaierea mainii sale pe crestet, intru binecuvantare… Ii vad privirea senina… Ii ascult glasul duios…

Dumnezeu sa-ti poarte sufletul pe drum luminat in Imparatia Sa, sfinte parinte!” a fost anuntul facut pe Facebook.

 

„Dumnezeu sa-l odihneasca! De la dansul a primit mama ultima impartasanie inainte de moarte!”, „Odihna vesnica! Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in liniste si pace!” sau „Bunul Dumnezeu sa-l odihneasca cu dreptii! Sarguitor pentru Dumnezeu si semeni pe acest pamant, va avea mare rasplata in Ceruri!” sunt cateva dintre mesajele postate postate pe grupul „Manastirea Frasinei” .

Citeste si articolul :   Anunt de ultim moment despre pensiile romanilor

Manastirea Frasinei este singura manastire ortodoxa din Romania unde femeile nu au voie sa intre si se afla in  comuna Muereasca, judetul Valcea.

Autor