Aceste plante sunt oaze de oxigen. Trebuie sa aveti cel putin una dintre ele

Toata viata noastra depinde de oxigen, iar plantele sunt o resursa vitala pentru bunastarea umana. Prezenta lor in casa curata aerul de mucegai si toxine, eliberareaza oxigen si decoreaza incaperea.

In plus, plantele au un potential de a elimina energia negativa din camera, si sa ofere calm, relaxare si fericire.

NASA a realizat un studiu care a examinat efectele plantelor de interior si a descoperit ca sunt cele mai eficiente plante in filtrarea aerului pe care il respiram. Aceste plante elimina diverse produse chimice periculoase si poluarea din aer, precum praful si mucegaiul.

Va vom dezvalui cele mai eficiente plante purificatoare de aer, pe care trebuie sa le aveti in casa:

Publicitate

⦁ Crinii (“Mauna Loa” Spathiphyllu)

– aceasta planta uimitoare elimina toxinele si substantele chimice din aer, precum tricloretilena si formaldehida.

⦁ Ficusul (Ficus Elastica) – aceasta planta minunata este foarte usor de intretinut, datorita faptului ca nu are nevoie de multa lumina. Ficusul este extrem de eficient in curatarea aerului de formaldehida.

Cu toate acestea, asigurati-va ca sunteti atenti cu ea daca aveti animale de companie sau copii mici, deoarece frunzele acestei plante pot fi otravitoare.

Citeste si articolul :   5 semne care arata ca rinichii tai sufera. Nu le ignora

⦁ Aloe – aceasta planta benefica, elibereaza oxigen in timp ce absoarbe monoxid de carbon, dioxid de carbon si formaldehida.

Este atat de puternica, ca doar o singura planta poate inlocui 9 purificatoare de aer.

⦁ Planta Sarpe(Sansevieria Trifasciata “Laurentii”) – planta sarpe este pur si simplu indestructibila, deoarece este foarte rezistenta. Necesita foarte putina lumina pentru a face fotosinteza, elibereaza oxigen in timpul noptii si elimina toxinele din aer.

Iedera (Hedera Helix) – iedera elimina efectiv cel putin 60 % din toxinele din aer si pana la 58 % din particule de fecale in 6 ore.

Citeste continuarea pe andreilaslau.ro

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.