Mama Oanei Roman a implinit 81 de ani. Mioara Roman este total schimbata

Mioara Roman, mama Oanei Roman, a implinit 81 de ani. Chiar daca batraneatea i-a afectat sanatatea, Mioara Roman ramane o femeie rafinata si eleganta. Aceasta este internata de aproape o luna intr-un centru, Oana Roman a anuntat pe retelele de socializare ca va merge acolo sa-si sarbatoreasca mama.

Mama Oanei Roman a implinit 81 de ani. Mioara Roman, total schimbata

Oana Roman a mers, luni, la centrul unde mama sa se afla internata de aproape o luna, pentru a o sarbatori, deoarece Mioara Roman a implinit 81 de ani. De asemenea, Oana a publicat si cateva fotografii cu mama sa. Intr-una dintre imagini se poate vedea ca Mioara Roman a primit flori si tort de ziua sa de nastere.

Oana Roman s-a intors  din vacanta

Oana Roman s-a intors din vacanta din Egipt, acolo unde a fost impreuna cu fiica sa, dar si cu Vica Blochina impreuna cu Edan, baietelul sau.

Vedeta Antena Stars a avut parte si de un eveniment neplacut, asta deoarece in timp ce se afla in apa s-a intepat in calcai si a avut nevoie de o interventie, piciorul fiindu-i bandajat.

Citeste si articolul :   Gestul facut de Pepe, Oana Roman, Adrian Mitoseru, Mara Banica, Serghei Mizil si Simona Trasca pentru Costin Marculescu

”Am intrat in apa, unde am calcat intr-o piatra foarte ascutita si mi-am facut o mare gaura in calcai, atat de mare incat a trebuit sa ma duc la doctor, aici la hotel, sa ma coasa. Ca sa ma coasa acolo a trebuit sa-mi faca o anestezie locala. Nu va puteti imagina in ce hal m-a durut”, a spus Oana Roman pe pagina sa de socializare.

Autor