Camelia Patrascanu, horoscop 19 – 25 aprilie 2021. Zile tensionate pentru cateva zodii

Horoscop 19 – 25 aprilie 2021. Celebrul astrolog, Camelia Patrascanu, vine cu vesti pentru toate zodiile. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Berbec

Inca de luni, sunt foarte centrati pe interesul lor si poate unii simt nevoia sa stea singuri ca sa se poata concentra. Marti, miercuri si joi sunt zile de creativitate, trebuie sa faca fata la dificultatile care apar spontan. Au nevoie de toata genialitatea pentru a gasi solutii economice. Si vineri e de munca, chiar si sambata.

Taur

Saptamana incepe cu rezolvarea unor aspecte administrative sau economice, acte oficiale pe care le ordoneaza, iar un act vine de sus si le da posibilitatea sa mearga mai departe. Zile tensionate sunt cele de miercuri si joi, in familie neintelegeri sau nu vor ei sa-si deschida sufletul. Vineri si sambata, zile bune si pentru iubire, si pentru o munca mai creativa care le face placere. Atentie la sanatate duminica!

Gemeni

Gemenii trec printr-o perioada cu multe introspectii care se repeta pentru a intelege cauza ghinioanele din viata lor. Asa incepe si ziua de luni. Analize fac miercuri si joi, niste drumuri sunt amanate, iar vineri si sambata sunt zile bune pentru sanatate si pentru armonie in familie. Cu ajutorul cuiva pot rezolva o problema materiala.

Rac

Pentru Raci, o saptamana care incepe sensibil, pentru ca Luna le traverseaza zodia luni si se pot conecta foarte bine la oameni si simt foarte bine ce se intampla cu cei din jur, asa ca percep mai acut emotiile din preajma. Marti, miercuri si joi sunt zile un pic mai tonice, nu vor sa fie trasi pe sfoara, sunt atenti la bani si se concentreaza la interesul lor si si negociaza foarte strans salariul. Vineri si sambata, zile minunate, au spor, prietenii sunt de ajutor si au un suport binevenit.

Leu

Leii incep saptamana fara chef si e bine sa nu-si programeze intalniri dificile, chiar si corpul fizic trebuie menajat. Marti, miercuri si joi sunt mai in forma, dar pot fi scosi usor din pepeni si sunt emotivi, mai ales daca primesc un refuz. Lucrurile bune vin vineri si sambata, cand pot castiga bani.

Publicitate

Fecioara

Pentru Fecioare, e o perioada cu multe idei, schimba multe mailuri cu autoritatile. Luni vine un raspuns oficial pe care il tot asteapta, miercuri si joi sunt zile mai delicate, apare un aspect pe care nu l-au prevazut si trebuie sa se ocupe de el. Vineri, lucrurile se rezolva ca prin farmec.

Citeste si articolul :   Horoscop 27 aprilie 2020, cu Neti Sandu. Zodia care primeste o veste extraordinara

Balanta

Pentru Balante, saptamana incepe de luni cu multe sarcini, mai ales pentru a ajuta pe cineva si se simt mobilizati. Surprize nu foarte placute miercuri si joi, din partea unor prieteni care nu prea sunt prieteni si se simt epuizati. Au nevoie de odihna in week-end.

Scorpion

La Scorpioni, multe planuri si ganduri amestecate chiar de luni. Pot rezolva niste probleme administrative, lucreaza in forta marti, miercuri si joi, cand sunt autoritari si intransigenti. E bine in week-end si se relaxeaza.

Sagetator

Sagetatorii sunt grijulii cu bani, poate luni chiar ingrijorati daca pusculita suna a gol si isi fac tot felul de strategii financiare, pentru ca nu stiu pe ce au cheltuit banii. Vineri si sambata se anunta mai bune sau cel putin stiu ce au de facut si repara. La final de saptamana au solutiile.

Capricorn

Pentru Capricorni, saptamana incepe sub semnul parteneriatului, sunt atenti la oamenii cu care se intalnesc. Unii au sentimentul ca nu ajung la cei apropiati, nu comunica bine si cumva pierd teren. Miercuri si joi, sunt preocupati sa faca gesturi frumoase, chiar romantice. Lucrurile se indreapta, iar vineri si sambata, pot face o drumetie.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 26 iulie 2021. Varsatorul poate obtine succes in afaceri

Varsator

Multa munca la Varsatori inca de luni, unii sunt hotarati sa-si schimbe stilul de viata. Vesti bune pentru sanatate, luni. Marti, miercuri si joi sunt zile tensionate si exista riscul sa nu se inteleaga cu diverse persoane, dar si pentru ca vad lucrurile in stilul lor. Lucrurile sunt mai bune vineri si sambata.

Pesti

Pentru Pesti, e o saptamana care cere efort si munca inca de luni, cand sunt mai inspirati. Au inocenta in solutiile pe care le gasesc. Miercuri si joi sunt mai tensionate lucrurile, pentru ca nu se sincronizeaza cu multe persoane, poate si niste acte sunt mai complicate, mai ales daca au termene. Vineri si sambata, lucrurile se rezolva, iar finalul de saptamana e grozav”, a spus Camelia Patrascanu la Antena 3.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.