Gabriela Firea, atac dur la adresa USR PLUS: “Va bateti joc de romani. Calcati pe cadavre”

Gabriela Firea, prim-vicepresedintele PSD, a declarat ca USR PLUS trebuie sa aduca dovezi, documente, nume de firme si persoane atunci cand acuza „mafia” care ar sta la baza demiterii lui Vlad Voiculescu: „Daca nu spuneti acum, concret, la ce mafie si mafioti va referiti, inseamna ca va bateti joc de romani, ca nu cautati decat sa va ascundeti incompetenta”

„Este foarte grav ce se intampla la noi in tara! Ministrul demis al Sanatatii si sustinatorii lui – extrem de vocali si intransigenti cu altii – acuza care ar sta la baza demiterii domnului Voiculescu. Care mafie? Sa spuna cu subiect si predicat! Transparent, cum clameaza ei! Sa aduca dovezi, documente, nume de firme si persoane!

Publicitate

Astfel de acuzatii grave aruncate in spatiul public nu pot fi trecute cu vederea si nici catalogate drept vorbe aruncate la nervi! Mai suntem o tara democrata? Mai avem legi, reguli, respect fata de oameni, proprietatea cuvintelor? Sau asistam la disolutia institutiilor statului? Ori acceptam ca unii politicieni fac mare taraboi, arunca invective si insinuari penale, dupa care totul se ascunde sub pres?”,a spus Gabriela Firea.

Citeste si articolul :   Gabriela Firea: Vom propune Comitetului Municipal pentru Situatii Speciale de Urgenta redeschiderea parcurilor din Capitala, dar cu anumite exceptii.

„Tot decedatii raman vinovati, tot bolnavii sunt pedepsiti, tot oamenii marunti din sistem deconteaza! Cei cu spate si sustinere vizibila si, mai ales, invizibila, reusesc cumva sa se strecoare mereu! Bref, daca nu spuneti acum, concret, la ce mafie si mafioti va referiti, inseamna ca va bateti joc de romani, ca nu cautati decat sa va ascundeti incompetenta! Ca sunteti in stare ca, pentru o functie din care ati dorit sa trageti sfori pentru gruparea care v-a scos in fata, calcati pe cadavre”, a mai spus fostul primar al Capitalei.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.