Florin Citu, revoltat: “Nimeni nu este mai presus de lege.”

Florin Citu, premierul Romaniei,  este revoltat de situatia tot mai grava a din Bucuresti si a anuntat o sedinta la ora 13.00 cu primarul general si cei de sectoare.

Seful Executivului a spus ca este ”foarte suparat”, pentru ca exista “o minoritate care nu respecta regulile in vigoare”.

”Am vazut si eu, ca si dumneavoastra, imaginile cu ce s-a intamplat weekend-ul trecut si in cluburi, si se intampla si in statiunile montane, si vreau sa spun ca sunt foarte suparat sa vad ca exista o minoritate dintre concetatenii nostri care inca nu vrea sa respecte regulile in vigoare. Bineinteles ca implicatiile sunt pentru majoritatea populatiei.” – a spus Florin Citu.

Premierul a avertizat ca autoritatile vor fi intrasigente cu cei care nu respecta legea, inclusiv cu parlamentarii.

“Acolo unde nu se respecta legea, voi fi intransigent. Nimeni nu este mai presus de lege. Din pacate, exista si parlamentari care instiga, indeamna la nerespectare legii. (…) Nu am o problema cu protestele, (…) dar sa o faca respectand legea, sa poarte masca. (…) I-am cerut domnului Bode o situatie despre ce s-a intamplat in weekend. Nimeni nu este mai presus de lege”, a mai spus premierul.

Ce spune seful Guvernului despre carantinarea Capitalei:

“Personal, am vrut sa pastram economia deschisa si am gasit solutii. Doresc sa gasim solutii sa nu ajungem la carantinare. Decizia o luam dupa ce am intalnire cu primarul general, primarii de sector. De aceea, astept solutii” – a mai declarat Florin Citu.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.