Premiera in Romania. S-a deschis primul hipermarket fara casieri

Premiera in Romania. Carrefour a inaugurat un hipermarket in care nu sunt casieri. Toate casele sunt Self Check-out. Angajatii doar indruma clientii pentru utilizarea caselor inteligente.

Astfel, Carrefour deschide primul hipermarket 100% Self Check-out si primul din Sfantu Gheorghe, ajungand la un numar de 41 de unitati de dimensiuni mari la nivel national si peste 360 de unitati pe toate formatele. Noua unitate se afla in incinta noului centru comercial Sepsi Value Center, are o suprafata de vanzare peste 4.100 de mp, 500 de locuri de parcare si comercializeaza 30.000 de produse. In acest magazin, primul de acest tip, clientii pot plati exclusiv la cele 16 case inteligente tip Self Check-out, atat cu cardul cat si cash.

„Clientii au posibilitatea de a-si plati singuri produsele pentru a eficientiza sesiunea de cumparaturi, diminuand considerabil timpii de asteptare. Acest sistem exclusiv self checkout este simplu si intuitiv pentru oricine, permitand atat plata cash, cat si cu cardul, iar clientii au parte in orice moment de asistenta, deoarece angajatii Carrefour sunt acolo pentru ei cand au nevoie de ajutor”, anunta compania intr-un comunicat.

Citeste si articolul :   Bilant coronavirus

Prin optiunea Scan & Pay din aplicatia Carrefour, clientii pot scana si plati produsele pe masura ce le adauga in cosul de cumparaturi.

Publicitate

Publicitate

„Ne bucuram sa deschidem primul hipermarket Carrefour din Sfantu Gheorghe si din judetul Covasna, iar astfel sa ne apropiem mai mult de comunitatea locala. Primul hipermarket Carrefour din Sfantu Gheorghe marcheaza o premiera nationala, fiind primul hipermarket cu un sistem de case self check-out complet autonom ce ofera consumatorilor posibilitatea de a-si plati singuri produsele si de a eficientiza sesiunea de cumparaturi. De asemenea, magazinul nostru aduce sub acelasi acoperis producatori locali cunoscuti si apreciati, pastratori ai traditiilor alaturi de care propunem locuitorilor orasului produse de calitate mult indragite. Si nu in ultimul rand ,prezentam pentru prima data in Carrefour un concept nou de “shop in shop” care cuprinde produse de necesitate in gospodarie, la preturi extrem de atractive”, a declarat Marius Munteanu, directorul hipermarket-ului Carrefour Sfantu Gheorghe.

Citeste si articolul :   Medicul Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta, demonteaza teoria conspiratiei. Ce spune despre banii dati pentru falsii decedati de COVID

Magazinul este certificat SAFE Asset Group Covid-19 compliant si aduce in comunitatea din Sfantu Gheorghe programul de loialitate Act For Good, disponibil in aplicatia Carrefour. Totodata, in cadrul magazinul a fost introdus un nou concept, de “shop in shop” (magazin in magazin) denumit Carrefour Carusel.

Odata cu primul hipermarket din oras, Carrefour aduce la Sfantu Gheorghe si programul Act For Good, disponibil in aplicatia Carrefour, prin care clientii pot acumula puncte de loialitate pentru a beneficia de oferte, discounturi si experiente diverse si ocazia de a sustine comunitatea prin fapte bune.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.