Tipul de burta va spune multe despre cum si prin ce mijloace puteti sa pierdeti in greutate

Ce tip de burta ai? Daca te privesti din lateral in oglinda, vei putea vedea ce tip de burta ai pe baza imaginilor enumerate mai sus. Este mai mult ca o țroata de rezerva” sau “colac”, stresata (adica usor balonata), joasa, tip mama sau burta umflata? In functie de tipul de stomac, unele substante nutritive sau exercitii sunt deosebit de utile daca doriti sa slabiti mai ales in zona acestuia.

Tipul abdominal

Toata lumea este diferita cumva. Acest lucru se aplica nu numai caracterului si personalitatii, ci si corpului biologic. Cu totii avem un stomac cu o forma diferita – dar exista anumite „tipuri” pe care le puteti include aproximativ intr-o categorie. Uitati-va la poza de mai sus; ce tip de stomac aveti?

Roata de rezerva: acesti oameni au o slujba care implica multa sedere. De exemplu o slujba de birou. De multe ori, acesti oameni mananca prea mult zahar, paine alba si paste. De asemenea, le place sa bea din cand in cand un pahar cu alcool sau bauturi cabogazoase.

Publicitate

Sfat: incepeti sa va miscati mai mult! Si asta si la locul de munca. De exemplu, foloseste exercitii sportive pe care le poti face bine in timp ce stai asezat. De asemenea, ar trebui sa luati tablete de ulei de peste, de exemplu Omega-3 contine si stimuleaza arderea grasimilor. Daca stai mult in viata de zi cu zi datorita slujbei tale, atunci este important sa te misti suficient de mult de fiecare data cand ai ocazia.

Citeste si articolul :   Ce inseamna daca te mananca palma stanga sau palma dreapta

Stomac stresat: acesti oameni au o slujba foarte stresanta, cu multa presiune de timp si termene limita. Prin urmare, munca dvs. se intampla adesea in momente neregulate. Drept urmare, deseori se omite masa sau se mananca junk food noaptea tarziu. Oamenii apeleaza la mancare rapida mai des (pur si simplu pentru ca este rapid si poate fi „ridicat” de oriunde). De asemenea, cafeaua este consumata mult si adesea de catre acesti oameni. Este important sa dormi suficient. Asigura-te ca dormi bine noaptea. Tabletele de valeriana va pot ajuta in acest sens. Incercati, de asemenea, o masca de ochi si dopuri pentru urechi, care va vor ajuta sa faceti noaptea mai relaxata pentru corpul dumneavoastra. Bea ceai de musetel si stabileste un plan de masa pe saptamana. In plus, nu ar trebui sa mancati mese mari dupa ora 21:00, planificati acest lucru cu mult timp in avans. Corpul tau are nevoie de energia noaptea pentru a se regenera – cand stomacul tau este plin, toata energia este pusa in digestie!

Burta adanca sau usor lasata/ joasa: acesti oameni au o slujba care necesita mult timp, dar exista multe alte proiecte in desfasurare. Acest tip de stomac este adesea pentru persoanele care fac mult sport, dar deseori mananca acelasi lucru in viata de zi cu zi. Datorita gradului ridicat de miscare a acestor persoane, acestea sunt adesea subtiri – dar au o burta mai adanca.

Sfat: mancati mai variat si beti multa apa. Doar pentru ca va miscati mult incercati si excercitii sportive pentru zona stomacului.

Burta tip mama: (este mai mult intalnita la femei), acesti oameni au avut un copil in ultimii trei ani si, prin urmare, putin timp pentru ei insisi. Acest tip de burta indica faptul ca oamenii incearca sa faca sport si sa manance bine, dar acest lucru se datoreaza muncii de 24 de ore a mamei pur si simplu. Asigurati-va ca mancati mult peste si avocado, de exemplu – aceste alimente contin acizi grasi omega-3 valorosi care va ajuta sa ardeti grasimile. Desigur, ar trebui sa beti si multa apa. Dar fii atent: paharul cu apa care a ramas deschis langa pat toata noaptea ar trebui aruncat.

Citeste si articolul :   Un pahar cu otet este solutia perfecta pentru cea mai mare problema a gradinii

Stomac umflat/ balonat: Majoritatea oamenilor au stomacul plat dimineata. Dar stomacul tau se umfla din ce in ce mai mult in timpul zilei? Ai mult aer in stomac? Atunci este foarte probabil sa aveti probleme intestinale. Gandeste-te sa faci o detoxifiere. Ce va poate ajuta, de asemenea: respirati adanc in fiecare dimineata 5 respiratii adanci imediat dupa ce va treziti (in timp ce va aflati intins pe spate). De asemenea, fii atent la ordinea alimentelor pe care le consumi. Multi oameni nu stiu acest lucru, dar fructele se digera mult mai repede decat orice altceva (mai ales pepenii, deoarece au un continut atat de mare de apa). Acest lucru inseamna, de asemenea, ca daca mancati mai intai spaghete (sau orice alta masa calda) si apoi fructe, veti avea probleme digestive, aer si o senzatie de balonare. Asadar, merita sa fim atenti aici.

Publicitate

Autor

Autor: Camelia Patru

Camelia este editor al ziarului online http://fabricatinromania.info, cu o experienta de peste 8 ani în managementul proiectelor și o mare pasiune pentru lumea dulciurilor, patiserie și stilul de viata sănătos.