Lidia Buble, adevarul despre relatia cu Razvan Simion

Lidia Buble i-a transmis un mesaj emotionanta lui Razvan Simion, barbatul care i-a fost partener de viata. Celebra cantareata a raspuns la “intrebarea mesei rotunde”, in cadrul unui interviu realizat de Marius Manole.

“Intrebarea mesei rotunde” este un show online in care vedetele trebuie sa raspunda la intrebari incomode. Acest show este prezentat de Marius Manole. De aceasta data a avut-o ca invitata pe Lidia Buble. Indragita artista a acceptat invitatia si a declarat ca va fi extrem de sincera. ”Faci ce vrei din mine”, a spus cantareata din primele minute.

Lidia Buble, declaratie emotionanta.

Dupa despartirea de fostul iubit, Razvan, fanii celor doi au fost curiosi sa afle ce s-a intamplat intre ei si cu sentimentele pe care spuneau ca le au. A sosit si clipa adevarului! Vizibil emotionata, Lidia Buble va vorbi despre iubire, cu o deschidere neasteptata: ”Sunt de parere ca marea dragoste exista o data in viata. Eu cred ca Razvan a fost marea mea dragoste. N-a fost usor, dar intre noi s-a consumat”, a declarat artista la PROTV PLUS.

Articolul continuă după reclame

Razvan spunea intr-un mesaj de adio ca simte ca Lidia nu mai este fericita alaturi de el si ca vrea ”sa-i sclipeasca din nou ochii”. De de era Lidia trista?

Perioada pandemiei a afectat-o foarte tare pe Lidia. In perioada in care fost nevoita sa stea in casa, Lidia Buble si-a dat seama ca nu este fericita. Discutia cu tatal ei, pastorul Viorel Buble de la Deva si cei 10 frati ai cantaretei, se pare ca a fost scanteia.

Lidia Buble a facut un live pe Instagram impreuna cu tatal ei, in care acesta sa le vorbeasca oamenilor despre credinta in Dumnezeu in aceste momente de grea incercare. Discutia nu doar ca a impresionat-o ci pur si simpu a rascolit-o pe Lidia Buble.

Cantareata a izbucnit in plans de multe ori, atunci cand Viorel Buble si-a amintit de copilaria ei sau a explicat ca un credincios trebuie sa-l faca mandru pe Dumnezeu la fel cum un copil trebuie sa faca cu un parinte. ”El vrea sa-i aducem cinste, nu rusine”, a spus Viorel Buble, moment in care Lidia a inceput sa planga.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.