S-a aflat! Cine vor fi nasii fetitei lui Smiley si a Ginei Pistol

Gina Pistol si Smiley au devenit parinti. Cei doi au ales, deja, nasii fetitei, care s-a nascut pe 9 martie 2021. Toata lumea se astepta sa fie Pavel Bartos, dar nu este asa.

Cele doua vedeta au dezvaluit cine sunt nasii spirituali ai fetitei lor. Este vorba de Adrian Sarbu.

Fondatorul postului de televiziune Pro TV este, de asemenea si mentorul lui Smiley. Momentan nu se stie cand va avea loc marele eveniment.

„Adrian Sarbu este mentorul lui Smiley. Ei sunt extrem de apropiati, vorbesc foarte mult, se sfatuiesc. Si nu de acum, ci de mai bine de un deceniu”, au declarat de curand persoane din anturajul celor doi proaspeti parinti.

Publicitate

Frumoasa prezentatoarea de la „Chefi la cutite” si juratul de la „Vocea Romaniei” sunt fericiti ca au devenit parinti. Copila este perfect sanatoasa, cantareste 3,230 kg si are 51 cm lungime. Anuntul a fost facut chiar de taticul Smiley.

Cei doi au o relatie puternica si frumoasa, de mai bine de 4 ani. Cei doi au fost foarte discreti.

Citeste si articolul :   Puya si-a cumparat o casa din chirpici, intr-un sat aproape pustiu. Cum arata locuinta

„Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: ‘Am devenit parinti!’. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita noastra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta.

Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta:) Gasiti mai jos imagini cu noi si emotiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt asa cum le-am trait si cum au navalit peste noi. Vi le aratam ca unor prieteni buni. Va multumim pentru felul in care ne-ati fost alaturi in toata perioada asta! Sa fie soare!”, a scris Smiley.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.