Horoscop saptamanal 1-7 martie 2021 pentru toate semnele zodiacale

Prima saptamana din martie 2021 este o perioada excelenta pentru a urca pe scara carierei sau pur si simplu pentru a obtine  succes pentru toate semnele zodiacului. Toate problemele vor fi rezolvate cu usurinta, iar problemele minore se vor rezolva de la sine. Vor fi noi cunostinte placute si utile. Saptamana este buna pentru investitii si investitii de fonduri – toate aceste masuri va vor ajuta sa va imbunatatiti in mod semnificativ bunastarea. Weekendul te va incanta cu surprize placute de la cei dragi.

Berbec

Berbecul planifica cu siguranta ceva romantic si foarte placut. Toata lumea te sprijina, te ajuta si absolut nimeni nu va fi impotriva ta . Momentul ideal pentru a lua decizii foarte importante pe planul iubirii – poate tu decizi ca este timpul  pentru a intemeia o familie si a va casatori. Toate sarcinile de afaceri pentru munca vor fi foarte usor de finalizat.

Taur

Stelele ii promit Taurului o perioada excelenta pentru implinirea dorintelor si a tot ceea ce a fost conceput – totul va merge ca un ceas. Deci, la locul de munca – puteti castiga increderea superiorilor dvs. Pentru toate succesele tale, nu uita de persoana iubita – de asemenea, ea  are nevoie de atentia ta.

Citeste si articolul :   Sfatul astrologul Marina Smirnova pentru toamna 2023. Atentie Raci, Sagetatori si Varsatori

Gemeni

Esti preocupat  de o gramada de lucruri in acelasi timp.  Trebuie sa devii mai calm si mai increzator in tine si in punctele tale forte. Acordati  in cele din urma suficient timp pentru familia ta – mergi la teatru, circ sau plimbare in familie in parc sau in natura. Au nevoie de el ca de aer.

Rac

Racii promit si o perioada buna acasa si la serviciu. Va sunt recomandate achizitii, renovari sau chiar schimbarea domiciliului. Incepand de miercuri, exista riscul sa va certati cu sufletul pereche, asa ca incercati sa nu va certati,  sa nu intrati in conflict si sa gasiti compromisuri. Atunci armonia se va stabili in afaceri si in casa ta.

Leu

Leii vor avea o surpriza.   Concentrati-va pe a face lucrurile care conteaza cu adevarat pentru dvs. si nu va lasati coplesiti de lucrurile mici. Reexaminati-va prioritatile . Ramaneti calm in relatiile personale – totul este foarte fragil.

Fecioara

Soarta zambeste fecioarelor. Saptamana este buna pentru a merge undeva intr-o calatorie sau pentru a experimenta noi emotii bune. Norocul iti zambeste si nu-ti promite nicio problema. Acordati o atentie speciala persoanei dragi de miercuri. In ultima vreme, toata energia si atentia voastra au trecut dincolo de peretii casei.

Balanta

Balanta o ia de la  zero – incepe o noua etapa importanta in viata. Mai mult, aceste schimbari vor fi atat de mari incat vor afecta cu siguranta caracterul si personalitatea ta. Si asta este bine. Vei fi mai serios, responsabil si mai atent fata de ceilalti. Veti putea sa  castigati o autoritate puternica printre oamenii din jurul vostru.

Citeste si articolul :   Horoscop 6 martie 2020. Vinerea Neagra pentru DOUA ZODII, dar tot raul e spre BINE

Scorpion

Saptamana aceasta va avea succes si va fi profitabila. Este ideal atat pentru agrement, cat si pentru munca. Cu toate acestea, orice ai face, nu uita de persoana iubita, ea te va inspira si te va incanta. Nu ar trebui sa faci ceva prin forta – tot nu va functiona.

Sagetator

Curatarea in general  este recomandata pentru Sagetator.  In viata, acasa, la serviciu si in relatiile cu cei dragi . Orice lucru care nu te face fericit si nu iti ofera beneficii – nu ezita sa-l elimini din viata ta. Aplicatiile noi merita luate in considerare. Nu uitati de rudele voastre – acum pot sa va ofere sfaturi  foarte valoroase – nu le ignorati.

Capricorn

Intreaga lume se deschide catre Capricorni. Cunoasterea de sine te-a asteptat. Cumparaturile pentru bijuterii si produse cosmetice vor fi grozave, La locul de munca, totul merge bine, Situatia financiara se consolideaza – este posibil sa obtineti un nou loc de munca sau sa incheiati un nou  contract . Mergeti mai departe – cuceriti lumea!

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 17 noiembrie 2023. Trei zodii cu noroc mare la inceput de weekend

Varsator

Varsatorii sunt ca niste stele la locul de munca – totul functioneaza  fara probleme. Totul minunat. Dar nu va lingusiti si nu va apucati de toate deodata – aveti rabdare si efectuati incet si metodic planul  conceput punct cu punct. Cei din jurul tau sunt acum mereu bucurosi sa te ajute.

Pesti

Saptamana aceasta este momentul potrivit pentru a afla esenta problemelor si plangerilor pe care le aveti de la superiorii vostri. Ar trebui sa va ganditi la perspectivele dvs. si, dupa ce ati decis, sa incepeti sa actionati  cu calm. Ai o sansa reala de a deveni un adevarat stapan al situatiei. O dispozitie creativa joi va va surprinde prietenii si colegii cu idei proaspete. La mijlocul saptamanii, relatiile cu cei dragi s-ar putea sa nu fie atat bune , dar pana in weekend norii se vor curata si va veti distra cu familia

Autor