Gabriela Firea, veste buna: “Se refera la toti copiii Romaniei”

Gabriela Firea a transmis ca PSD a pregatit un amandament la bugetul statului, care vizeaza dublarea alocatiilor. Fostul edil al Capitalei, a marturisit ca Social Democratii a depus un amendament la proiectul bugetului de stat, care vizeaza dublarea alocatiilor.

Alocatii mai mari pentru copii.

„Acest amendament este foarte important, se refera la toti copiii Romaniei. (…) Noi insistam de ani de zile ca drepturile copiilor sa fie respectate, nu doar prin declaratii publice, ci si prin fapte concrete. Am depus in Parlament si am si votat un proiect de lege care prevede dublarea alocatiilor.

Publicitate

Din pacate, aceasta lege nu este respectata, iar cumulul de factori a pornit chiar de la cel mai inalt nivel”, a declarat Gabriela Firea.

„S -au gasit surse financiare pentru anumiti clienti politici ”

Prim-vicepresedintele PSD spune ca sunt banii necesari la bugetul de stat pentru ca majorarea alocatiilor sa fie posibila.

Publicitate

„Consideram ca cei peste 3 milioane si jumatate de copii din Romania merita respectul Guvernului, chiar daca este deja, prin masurile luate, un guvern al austeritatii. Asa cum s-au gasit surse financiare pentru anumiti clienti politici, pentru achizitia unor servicii sau produse care nu erau atat de importante, suntem convinsi ca, pana la urma, acest amendament al nostru va fi acceptat si votat si de catre parlamentarii din opozitie”, a mai mai spus Firea.

Citeste si articolul :   Medic roman: "Te ineci in timp real"

„Daca Guvernul Citu nu este capabil sa aduca venituri la bugetul statului, cred ca trebuie sa faca nu doar un pas lateral, ci un pas in spate. (…) Nu este un efort bugetar atat de mare”, a mai declarat fostul primar al Bucurestiului.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.