Ce mai face Denis Stefan, actorul care l-a interpretat pe Medalion Codrut in serialul “Inima de tigan”.

Denis Stefan este unul dintre cei mai cunoscuti actori din Romania. Acesta a jucat in productii celebre precum Inima de tigan, Pacala se intoarce, Faci sau Taci sau Regina. Totusi, in ultimii ani, nu a mai aparut in public si a stat departe de lumina reflectoarelor.

Cum arata Denis Stefan la 44 de ani

Actorul este forma de zile mari, chiar daca are deja 44 de ai. Denis a devenit foarte cunoscut dupa ce a jucat in in cateva seriale de succes. Admirat de doamne si domnisoare, actorul impresioneaza si acum cu aspectul lui fizic.

Publicitate

Denis Stefan a castigat si Premiul TV Mania pentru cel mai sexi star TV.

Acum, Denis Stefan sta departe de lumina reflectoarelor si este alaturi de frumoasa sa familie. El este casatorit acum cu fosta bebelusa Cristina si au impreuna o fetita. Chiar daca intre cei doi este o diferenta de 15 ani, acest lucru nu este un impediment, actorul arata extraordinar de bine.

Fetita sa, care a implinit 7 ani, ii seamana foarte mult. Cei doi au o pasiune comuna, caii. Copila a invatat sa calareasca de la o varsta frageda si iubeste acum foarte mult animalele.

Citeste si articolul :   Catalin Morosanu, din nou tata? Tocmai a facut marele anunt

Denis Stefan a avut covid-19

Se pare ca nici actorul nu a scapat fara sa fie atins de coronavirus. Anuntul a fost facut  de sotia lui Denis, Cristina, cunoscuta publicului de la emisiunea ”Cronica Carcotasilor”. Ulterior, si el a publicat pe Instagram un mesaj in care a atasat inclusiv buletinul de analize, in care era confirmat cu noul coronavirus.

”Pe scurt, am fost testat pozitiv pentru covid-19. Suntem acasa, izolati, imi iau medicamentele, am avut febra, dar acum sunt bine.Pentru conspirationisti, am pus si buletinul de analiza. Sa ne protejam, fara panica, dar aveti grija de voi”, a scris Denis Stefan.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.