Baiatul lui Stefan Banica a uluit o tara intreaga la „Te cunosc de undeva”. Radu Stefan, absolut senzational in rolul lui Lady Gaga

Radu Stefan (18 ani), fiul lui Stefan Banica, a demonstrat sambata seara, in debutul celui de-al 16-lea sezon “Te cunosc de undeva”, ca are talent ca si tatal sau. Tanarul a imitat-o pe Lady Gaga, cu piesa “Bad Romance”.

Radu Stefan Banica a avut un rol foarte greu: Lady Gaga, cu piesa “Bad Romance”. „Piesa e un fel de ruleta ruseasca, totul sau nimic!”, a spus Ozana Barabancea, dar Radu Stefan nu s-a lasat descurajat: „Sunt aici sa pun in aplicare ce invat la UNATC!”.

https://youtu.be/tA4Nveu74LM

Fiul lui Stefan Banica a aparut epilat, cu unghii false, gene lungi si lentile de contact. Tanarul a impresionat, asa ca Ozana Barabancea i-a acordat un punctaj maxim, 12 puncte. „Desi pare firav, este de fapt un tip foarte puternic”, a declarat Ozana Barabancea!

Publicitate

“Te cunosc de undeva, sezonul 16”.

Show-ul “Te cunosc de undeva!”, a revenit sambata seara, la Antena 1, cu cel de-al 16-lea sezon. Cei 11 concurenti vor intra in spectaculosul joc al transformarilor, in fiecare sambata, de la 20:00, pe Antena 1. Radu Stefan Banica, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe si Cristina Vasiu vor evolua solo, in vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alaturi de Romica Tociu, Andrei Stefanescu va face echipa cu Ana Baniciu, iar Liviu Varciu va aparea alaturi de Raluka.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.