Fiica Paulei Chirila, la un pas de a se stinge la botez: „I-am smuls-o preotului din brate”

Tragedia de la Suceava unde un bebelus a decedat inecat in timpul Botezului a zguduit o tara intreaga. Paula Chirila a marturisit ca si ea a trecut printr-un moment cumplit cu  fiica sa, atunci cand trebuia botezata.

Cum a reusit actrita sa-si salveze fetita

Colega lui Dan Capatos de la Xtra Night Show,  a vorbit despre cel mai cumplit moment din viata sa, cel al Botezului fiicei sale, Carla, care acum are 11 ani. Copila era sa se inece, dar Paula a intervenit la timp incat si a reusit sa opreasca o tragedie, potrivit Spynews.

”Am vazut ca ceva nu e in regula cu fata mea si i-am smuls-o preotului din brate. Pana a venit Salvarea, reusisesem deja sa avem sub control situatia. Recunosc ca o mana ferma de ajutor am primit si de la mama mea, atunci. Mai multe, nu vreau sa-mi amintesc, credeti-ma. Tot ce stiu e ca de 11 ani sufletul meu se numeste Carla, care acum e in clasa a V-a!”, a declarat actrita Paula Chirila la Antena Stars.

Momentele grele din viata actritei

“Am facut si foamea cand eram actrita debutanta. Aveam 600 de lei salariu, angajata la Oradea. Doua saptamani am mancat slanina si niste usturoi, ramasese o bucata de slanina in frigider, de la colega mea de garsoniera. (…) Cata slanina sa mananci?!

Citeste si articolul :   Medic roman: "Nimanui nu-i place sa gandeasca. Ganditul e greu"

Nu aveau! Si mi-era rusine sa o sun pe mama si sa vad ca nu are bani sa-mi trimita. Stiam ca nu are. Tata era somer (…), i-a placut cu bauturica si asta nu a adus foarte multa fericire in familie. (Copilaria) a fost si frumoasa, dar si cu cu zone mai…. El devenise destul de violent (…) Am dat la facultate, am terminat, am si lucrat noapte de noapte la spital. Ziua eram la facultate si dupa cursuri fugeam de garda la spital. (…) Pentru mine era o evadare, ca sa nu ma mai duc acasa, sa nu-l mai aud. Nu puteai sa tai in casa ai de cat de mult scandal era. Pentru mine a fost o evadare din viata mea. Eu am evadat dand la facultate

In copilarie am adormit de atatea ori plangand si imi juram ca de la 18 ani nu o sa mai plang niciodata”, a povestit actrita Paula Chirila la Antena Stars.

Autor