Calendar ortodox 7 februarie 2021. Este praznuit Sfantul Videcator de boli si izbavitor de farmece. Rugaciunea care se spune doar in aceasta zi

Calendar ortodox 7 februarie 2021. Sfantul Partenie din Lampsakos este un Sfant din vechi timpuri al Bisericii Ortodoxe, care a trait in Asia Mica, in secolul al IV-lea dupa Hristos, si este sarbatorit in fiecare an pe data de 7 februarie.

Acest Mare Sfant este recunoscut in mod deosebit ca fiind Sfantul Tamaduitor al cancerului si al tuturor bolilor (trupesti si sufletesti). Pe langa aceste calitati (care il aseamana pe Sfantul Partenie cu Sfintii Apostoli), Sfantul Ierarh Partenie a primit de la Dumnezeu darul deosebit de a izgoni demonii si de a-i usura pe oamenii care sufera de influenta magiei, farmecelor, vrajilor si a altor actiuni satanice.

Sfantul Partenie a mai fost inzestrat de Dumnezeu si cu un alt mare har, si anume acela de a invia pe cei adormiti(in timpul vietii sale a inviat trei morti). Ceea ce-l face si mai minunat pe acest Mare Sfant din vechime este faptul ca Dumnezeu l-a imbogatit in zilele noastre pe Sfantul Partenie cu si mai mult har, caci Marele Facator de minuni Partenie savarseste iar zilnic minuni uimitoare, precum odinioara, coplesindu-i cu binefacerile sale pe cei care il roaga cu credinta si evlavie.

In aceasta zi, Sfantul Partenie face minuni daca te rogi cu credinta.

Publicitate

Rugaciune catre Sfantul Partenie din Lampsakos

“Ierarhe al lui Hristos, Partenie, purtatorule de Dumnezeu, care ai primit dar imbelsugat, lucreaza cu folos, ca prin mijlocirile tale sa ne aperi pe toti de multimea primejdiilor si a durerilor, si de mania demonilor pazeste-ne, Parinte, pe noi toti, tu care esti mijlocitorul nostru inaintea lui Hristos Dumnezeu.

Sfinte Ierarhe Partenie din Lampsakos, roaga-te lui Hristos Dumnezeu pentru noi!

Alcatuindu-te cu lumina cea dumnezeiasca prin bunatati, Parinte Prea Sfintite, te-ai aratat a doua lumina.

Pentru aceea savarsindu-ti noi praznicul cel purtator de lumina, si pururea sarbatorit, cu rugaciunile tale mantuieste-ne de intunericul pacatelor.

Sfinte Ierarhe Partenie din Lampsakos, roaga-te lui Hristos Dumnezeu pentru noi!

Ca o stea luminoasa ai rasarit la intarirea Bisericii lui Dumnezeu, Partenie, cu stralucirile tamaduirilor, gonind cu Darul intunericul patimilor, si povatuind la lumina pe cei ce se apropie de tine, Prea Sfintite.

Citeste si articolul :   Secrete Verzi: Sfaturi Avansate Pentru Un Gradinar Intelept

Izbaveste-i de greutati, de toata boala, fermecarea si vraja, Ierarhe Partenie, pe cei ce alearga cu credinta la mijlocirea ta.

Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh!”

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.