Doliu in cinematografia internationala. S-a stins cu cunoscut actor.

Doliu in cinematografia internationala! Dustin Diamond, actorul care l-a interpretat pe dragalasul tocilar “Screech” din serialul „Salvati de clopotel” a decedat la 44 de ani.  Agentul lui Diamond, Roger Paul, a confirmat moartea actorului.

Actorul avea cancer pulmonar.

“El a fost diagnosticat cu aceasta forma brutala, implacabila de cancer malign, in urma cu doar trei saptamani”, a spus Paul intr-un comunicat. „In acel timp, a reusit sa se raspandeasca rapid in in organism. Dustin nu a suferit. Pentru asta, suntem recunoscatori.”

„Dustin Diamond a fost un personaj in sine: un spirit imprevizibil care ne-a lasat mereu socati, dar nu ne-a lasat niciodata plictisiti”, a adaugat Paul. „Va rugam sa lasati echipa noastra si familia domnului Diamond in acest moment tragic, sa ne amintim clipele petrecute impreuna. Aceasta pierdere este atat de dureroasa, atat de brusca. ”

Diamond a obtinut rolul lui Samuel “Screech” Powers in comedia Disney Channel „Good Morning, Miss Bliss”, care a precedat „Salvati de clopotel”, in 1988, cand avea 11 ani si era in clasa a cincea. El a concurat atunci cu alti 5.000 de copii.

Serialul “Saved by the Bell” a avut patru sezoane, din 1989 pana in 1993, si a urmarit povestea unui grup de prieteni la liceu si pe directorul lor.

Autor