Scandal mare la Primaria Capitalei: „Dati-va ca sparg usa! O panarama de primar.”

Scandal la Primaria Capitalei. Primarul Nicusor Dan a decis ca sedinta de Consiliu Local sa fie cu prezenta online. Liderul consilierilor PSD, Aurelian Badulescu, a mers la Primarie pentru a intra  in sala de sedinte, dar nu a fost lasat de Politia Locala. Acesta a apelat 112.

Badulescu a lansat mai multe acuzatii la adresa lui Nicusor Dan.

„Voi nu va luati dupa nebun. Asta e un descaierat. E o panarama de primar. Asta nu e un om sanatos la minte. Nu confundati intre momentul cand ii dadeam afara pe altii, care intrau peste consilierii generali, si Statutul consilierilor generali”, a spus Badulescu in fata politistilor.

Liderul consilierilor PSD spune ca va face plangere penala lui Nicusor Dan. „Dati-va ca sparg usa”

Badulescu spune ca primarul nu se mai poate ascunde asadar in spatele scuzei unei posibile infectari cu Covid 19.

„Acum sunt intrunite toate conditiile pentru desfasurarea cu prezenta fizica in sala de Consiliu a tuturor consilierilor generali. In Bucuresti, rata de infectare este sub 3 cazuri la mia de locuitori.

Primarul general nu se mai poate ascunde asadar in spatele scuzei unei posibile infectari cu Covid 19, daca sedintele s-ar desfasura cu toti consilierii generali in sala care are peste 100 de locuri, deci este oricum suficient de incapatoare pentru a asigura conditiile de distantare.

Consilierii generali ai PSD ii solicita cu fermitate primarului general al Municipiului Bucuresti sa nu interzica accesul grupului de consilieri locali in sala de sedinta si sa nu dispuna prin solicitari sau prin alte forme de dispozitie care rezulta din folosirea discriminatorie si disproportionala a drepturilor conferite de mandatul primarului general, cum ar fi Politia Locala a Municipiului Bucuresti, interzicerea accesului consilierilor locali in sala de sedinta.

In cazul in care primarul general al Municipiului Bucuresti nu va tine cont de aceasta solicitare, consilierii generali ai PSD vor raporta acest abuz tuturor institutiilor nationale si europene”, a scris pe Facebook Aurelian Badulescu.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.