Horoscopul Estic! Care sunt punctele forte ale zodiei tale

Horoscopul estic sau Zodiacul chinezesc (zodiacul oriental) se bazeaza pe un ciclu lunar de 12 ani, cu un animal specific reprezentand in fiecare an. Se crede ca semnul animalului zodiacal influenteaza caracterul fiecarei persoane. Ordinea traditionala a animalelor zodiacale este urmatoarea: sobolan, bivol, tigru, iepure, dragon, sarpe, cal, capra, maimuta, cocos, caine si porc!

Horoscopul chinezesc despre cele mai puternice trasaturi de personalitate ale semnelor zodiacale, potrivit noutati.info.

Sobolan

Cel mai perspicace

Cand vine vorba de intelegere, nimeni nu se poate compara cu cei de sub semnul Sobolanului. Desi majoritatea sobolanilor nu au niciun avantaj in aparenta, au un discernamant precis si pot descoperi intotdeauna adevarul cu o singura privire.

Bivol

Cel mai amabil

Este acesta un merit? Desigur. Pentru ca Bivolii cu inima buna sunt intotdeauna toleranti si de ajutor. Un astfel de merit nu este detinut de altii si intotdeauna aduce in mod neasteptat noroc oamenilor din zodia Bivolului.

Tigru

Stie cum sa planifice

Citeste si articolul :   Horoscop 29 mai, cu Neti Sandu.Bat clopote de nunta pentru o zodie

Nimeni nu ii bate pe Tigri atunci cand vine vorba de capacitatea de planificare. Cand alti oameni nu stiu ce sa faca, Tigrii au deja un plan bine conturat si, astfel, realizeaza cu usurinta ceea ce-si doresc.

Iepure

Cel mai rezistent

In ciuda talentului si inteligentei lor limitate, iepurii sunt cele mai dure dintre semnele zodiacale. Oamenii nascuti sub semnul Iepurelui pot face intotdeauna ceea ce alte zodii nu pot face . Ei ating scopuri pe care ceilalti nu le pot atinge. Deci, avand o rezistenta mai buna, ei traiesc fericiti.

Dragon

Cel mai autoritar

Pentru cuvant sau fapta, dragonii sunt intotdeauna superiori celorlalti, deoarece sunt mai autoritari decat altii. Intr-un grup, oamenii nascuti sub demnul Dragonului tind sa preia conducerea si sa iasa in evidenta pentru temperamentul lor bun.

Sarpe

Cel mai gratios

Nascut cu gratie, Sarpele are un comportament unic si elegant. De obicei aspectul si trasaturile lor fizice sunt invidiate de altii.

Citeste si articolul :   Mihai Voropchievici: Viata se schimba. Cum se adapteaza zodiile la izolarea la domiciliu: Racii sunt bulversati total

Citeste continuarea pe noutati.info.

Autor