Tatal lui Gabi Badalau, decizie dura dupa scandalurile facute de Claudia Patrascanu.

Scandalurile dinte Gabi Badalau si Claudia Patrascanu devin din ce in ce mai dese! Tatal lui Gabi a decis sa o dea in judecata pe Claudia. Potrivit surselor, acesta nu si-a dorit-o niciodata ca nora.

Aceleasi surse spun ca Niculae Badalau vrea sa depuna plangere penala impotriva Claudiei Patrascanu, dupa ce aceasta ar fi facut publice mai multe conversatii si mesaje private, pe care le-ar fi folosit ca probe in procesul de divort cu Gabi Badalau, cu scopul de a-l denigra.

Publicitate

Cu nervii intinsi la maxim din cauza procesului prelungit dintre Gabi Badalau si Claudia Patrascanu, apropiatii familiei Badalau au spus ca Niculae Badalau se pregateste sa isi convoace avocatii pentru a pregati actele necesare formularii unei plangeri penale pe numele fostei sale nurori, sub motivul violarii corespondentei.

Gabi Badalau si-a facut testul antidrog

Publicitate

Gabi Badalau a marturisit ca si-a facut testul antidrog pentru a demonstr ca acuzatiile artistei sunt nefondate.

Citeste si articolul :   Alex Bodi, despre amenintarile care i-au fost adresate fostei sotii, Bianca Dragusanu: „Ce cauti, aia gasesti!”

Claudia Patrascanu nu este multumita.

”Daca tot face aceste acuzatii, sa vina cu dovezi. Singura plangere pe care mi-au asumat-o a fost cea a consumului de droguri. Insist pe acest subiect, sa se faca testul pe firul de par.”, a spus Claudia Patrascanu la Antena Stars.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.