Incendiu puternic la un camin de batrani, la granita cu Romania.15 persoane au decedat

Un incendiu puternic la granita cu Romania. Joi, 21 ianuarie, a izbucnit un incendiu de proportii intr-o casa de batrani din Harkov, Ucraina. In aceasta tragedie au decedat cel putin 15 persoane.

Incendiul a avut loc pe strada Nizhnegievskaya, 150B, la etajul al doilea al unei cladiri rezidentiale, transformata anterior intr-o casa de batrani.

Cadavrele a 15 persoane au fost gasite la locul incendiului, alte cinci persoane au fost ranite.

La stingerea incendiului au fost implicati 28 de pompieri si sapte autospeciale. Evenimentul este clasificat ca o urgenta nationala.

Publicitate

Politistii l-au retinut pe managerul casei de batrani

Din cauza incendiului din casa de batrani Zolotoe Vremya din Harkov, politia a deschis o ancheta penala si l-au retinut pe manager.

Ministrul Afacerilor Interne a mentionat ca se stie ca 15 persoane au murit pana acum, iar alte 5 sunt in spital. Avakov a promis ca va stabili cauzele finale ale acestei tragedii cat mai curand posibil.

Citeste si articolul :   Fostul presedine Traian Basescu, despre un posibil razboi in Ucraina: „Majoritatea rezervistilor nostri sunt plecati la munca in Spania, Italia"

Procurorul general ucrainean a declarat ca autoritatile au deschis o ancheta penala, iar cauza preliminara a tragediei a fost „manipularea neglijenta a dispozitivelor electrice de incalzire”.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.