Incendiu puternic la un camin de batrani, la granita cu Romania.15 persoane au decedat

Un incendiu puternic la granita cu Romania. Joi, 21 ianuarie, a izbucnit un incendiu de proportii intr-o casa de batrani din Harkov, Ucraina. In aceasta tragedie au decedat cel putin 15 persoane.

Incendiul a avut loc pe strada Nizhnegievskaya, 150B, la etajul al doilea al unei cladiri rezidentiale, transformata anterior intr-o casa de batrani.

Cadavrele a 15 persoane au fost gasite la locul incendiului, alte cinci persoane au fost ranite.

La stingerea incendiului au fost implicati 28 de pompieri si sapte autospeciale. Evenimentul este clasificat ca o urgenta nationala.

Politistii l-au retinut pe managerul casei de batrani

Din cauza incendiului din casa de batrani Zolotoe Vremya din Harkov, politia a deschis o ancheta penala si l-au retinut pe manager.

Ministrul Afacerilor Interne a mentionat ca se stie ca 15 persoane au murit pana acum, iar alte 5 sunt in spital. Avakov a promis ca va stabili cauzele finale ale acestei tragedii cat mai curand posibil.

Procurorul general ucrainean a declarat ca autoritatile au deschis o ancheta penala, iar cauza preliminara a tragediei a fost „manipularea neglijenta a dispozitivelor electrice de incalzire”.

Citeste si articolul :   Doliu in presa din Romania! S-a stins din viata celebrul prezentator, Victor Tarus