George Simion, dupa accidentul lui Daniel Bodnar: “Razboiul abia acum incepe”

George Simion, unul dintre liderii partidului AUR, si-a spus parerea despre accidentul de circulatie in care a fost implicat activistul de mediu Daniel Bodnar. Acesta a suferit leziuni puternice la nivelul coloanei vertebrale.

„Este absolut regretabil ce s-a intamplat. Probabil, mafia lemnului a castigat o batalie si a reusit sa-l elimine, fizic, pe Daniel Bodnar. Razboiul abia acum incepe. Stim cu totii ce jafuri se intampla in Bucovina, stim cum este taiat lemnul si dus catre tari straine si stim faradelegile pe care Schweighofer si companiile adiacente le realizeaza in toata tara“, a declarat liderul AUR pentru DC News.

George Simion: „Este clar ca accidentul de acum e cauzat de aceste atacuri ale mafiotilor”

„Am presimtit acest lucru in decembrie, cand Daniel a avut un accident si a fost atacat cu pietre. Este clar ca accidentul de acum e cauzat de aceste atacuri ale mafiotilor si cred ca ar trebui sa fie un punct zero pentru un pact national, pentru salvarea padurilor din Bucovina si din toata tara.

Eu si colegii mei ne rugam pentru Daniel si speram ca isi va reveni cat de curand. Suntem alaturi de familia acestuia. De asemenea, doi colegi chiar au facut o interpelare la ministrul Afacerilor Interne si speram elucidarea cazului cu maxima celeritate.

Intrebarea este de ce nu sunt mai multi precum Daniel si precum alti activisti civici? Din pacate, ii numeri pe degetele de la o mana. Intreaga tara ar trebui sa fie ca Daniel Bodnar“, a mai spus George Simion.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.