Sfatul astrologului pentru ziua de 20 ianuarie 2021. “Fortele raului se afla pe pamant”

Sfatul astrologului pentru 20 ianuarie 2021. Pentru a evita pericolele uneia dintre cele mai periculoase zile din aceasta luna, cel mai bine este sa o petreceti in pace si liniste.

“Fortele raului se afla pe pamant: trebuie sa fii extrem de atent sa nu cazi sub influenta lor”, spune astrologul pentru noutati.info.

Exista o mare probabilitate de esec – atat profesional, cat si personal, certuri cu cei dragi, conflicte cu superiori si colegi. De asemenea, nu merita sa va asumati riscul efectuarii unor tranzactii financiare dubioase: exista o mare probabilitate de a castiga bani.

Berbec (21.03 – 20.04)

Ziua este favorabila pentru a face ceea ce iti place – citit, obiecte de artizanat, vizionare de filme si emisiuni TV: acestea vor ajuta la neutralizarea energiei negative.

Taur (21.04 – 21.05)

Reactionand emotional la cuvintele sau actiunile altor persoane – neprietenoase – nu veti dovedi nimic nimanui, dar veti pierde multa energie, deci este mai bine sa ignorati astfel de atacuri.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 3 septembrie 2022. Este timpul ca Gemenii sa actioneze in interes propriu

Gemeni (22.05 – 21.06)

Cel mai bun remediu pentru starea proasta de spirit si anxietatea crescuta este sa respingi negativitatea si sa fii pozitiv: nimeni nu a anulat gandirea corespunzatoare – va da rezultate semnificative.

Sfatul astrologului pentru ziua de 20 ianuarie 2021. “Fortele raului se afla pe pamant”

Rac (22.06 – 22.07)

Este mai bine sa faceti lucrurile planificate numai pentru aceasta zi – astfel incat nimeni sa nu va poata distrage de la munca cu conversatii goale, certuri si pauze.

Leu (23.07 – 21.08)

Ziua este favorabila activitatii intelectuale – orice lucrare stiintifica, literara sau jurnalistica nu numai ca va merge ca un ceas, ci va aduce si rezultate uimitoare.

Citeste continuarea pe NOUTATI.INFO

Autor