Un roman a zburat pana in Italia, iar pe aeroport a prezentat testul COVID obligatoriu. Ce s-a intamplat

Nebunie curata. Un cetatean roman este acum cercetat penal de politia italiana dupa ce la intrarea in tara, pe aeroportul din Catania, acesta a prezentat un test Covid-19 pozitiv, care certifica faptul ca este infectat cu noul coronavirus.

Cetateanul roman nascut in 1986 care locuia in localitatea Gela, din Sicilia, Italia, a ajuns pe Aeroportul Catania Fontanarossa cu un zbor din Bucuresti si a prezentat un raport medical intocmit de un laborator din Romania care certifica pozitivitate sa fata de Sars-CoV2, a anuntat Politia de Frontiera din Catania.

Publicitate

”Imediat, personalul medical prezent la aeroport a luat masuri pentru a efectua un nou test rapid de antigen pentru Sars-Cov2 care a confirmat infectia”, precizeaza oficialii italieni.

Barbatul a fost predate politistilor, care i-au intocmit dosar penal pentru incalcarea ordinelor pentru prevenirea raspandirii unei boli infectioase.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.