IPS Casian, arhiepiscopul Dunarii de Jos: „Lasati, fratilor, interpretarile, compozitiile chimice ale vaccinului”

IPS Casian, arhiepiscopul Dunarii de Jos, a transmis un mesaj despre vaccinare si ii indemnat pe oameni sa asculte de medici. Liderul bisericii ortodoxe de la Dunarea de Jos a mentionat ca medicii care se vaccineaza stiu ce fac si cu ajutorul lor vom ajunge sa traim o viata normala.

IPS Casian, arhiepiscopul Dunarii de Jos, le recomanda credinciosilor sa asculte sfatul medicilor.

„Lasati, fratilor, interpretarile, compozitiile chimice ale vaccinului, ca tot e la moda vad, si ocupati-va de compozitia duhovniceasca a omului. Lasati medicii sa ne spuna, ca ei au studiat 6, 10, 20, 50 de ani trupul omenesc. Stiu mai bine medicii ce este vaccinul. Si de vreme ce ei se vaccineaza, nu am auzit medic sa se vaccineze cu moarte. Nu am auzit medic care sa scoata moarte. Medicul e facut sa scoata viata, preotul e facut viata vesnica din noi. Acesta este Iisus Hristos, care nu ne lasa sa murim in aceasta pandemie. Si le-a dat intelepciune medicilor si oamenilor sa iesim cat mai repede din izolare”, a spus arhiepiscopul Dunarii de Jos.

IPS Casian a mai declarat ca oamenilor le este frica de vaccin deoarece nu sunt informati corect. El i-a sfatuit sa se informeze de la medici si preoti, dar nu si “de la persoane care nu sunt calificate in nimic”. Astfel, oamenii vor reusi sa iasa din pandemie.

Publicitate

“Sa vina copiii din nou sa ia creionul in mana, cum sa scrie online un copil in clasa intai, cum sa scrie o scrisoare? Iata de ce eforturile tuturor, ale profesorilor, ale parintilor, ale copiilor, sunt acelea sa ne incarcam cu energie pozitiva, si nu negativa”, a declarat IPS Casian, arhiepiscopul Dunarii de Jos.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.