Raed Arafat, vestea momentului: Cand vom reveni la normalitate

Raed Arafat, seful DSU, vine cu o veste importanta pentru romani. Secretarul de stat spune ca Romania are rezultate foarte bune in campania de vaccinare impotriva Covid-19.

Raed Arafat, veste buna: Cand revenim la normal

Seful DSU, spune ca vom avea un inceput de normalizare in vara catre toamna.

”Daca mergem bine cu vaccinarea, cred ca in vara acestui an catre toamna o sa incepem sa vedem o incepere a normalizarii vietii noastre. In speranta ca nu apare o tulpina care nu raspunde la vaccin”, a declarat Raed Arafat, potrivit alephnews.ro.

Raed Arafat a mentionat ca, ”masurilor serioase” luate din timp, duc la scaderile numarului de cazuri

Raed Arafat: ”E bine sa pastram masurile”

Secretarul de stat transmite ca masurile pentru prevenirea raspandirii pandemiei de coronavirus trebuie sa fie respectate. Fara respectarea masurilor si a restrictiilor impuse, numarul de infectari poate creste in orice zi.

”Astea toate luate din timp si pastrate au dus la acest lucru. Dar aceasta stabilitate ramane fragila si daca nu respectam regulile, poate creste (rata de infectare – n.r.). E bine sa pastram masurile concomitent cu vaccinarea”, a avertizat Raed Arafat.

Citeste si articolul :   Valeriu Gheorghita, prima declaratie dupa decesul profesoarei Adriana Bunea, la trei zile dupa rapel

Romania are peste jumatate de milion de oameni vaccinati anti Covid.

Autor