Aceste doua perechi de semne zodiacale dovedesc ca iubirea eterna nu este un mit

Nu toate cuplurile pot trai in dragoste si intelegere. Doar unii oameni sunt destinati sa intalneasca jumatatea perfecta sufletului sau. Compatibilitatea conform horoscopului astrologic va va spune care cupluri pot forma o uniune in dragoste  timp de multi ani.

Printre cele 12 semne ale zodiacului, sunt norocosi care pot forma o uniune puternica si sunt cu adevarat fericiti impreuna, stiu sa iubeasca pana la moarte. Printre ele se numara : Varsator si Fecioara, Balanta si Leu.

Cuplul  Fecioarei si Varsatorului

Acest cuplu cu adevarat fericit, cu aceeasi perspectiva asupra vietii, stiu sa se consulte, sa lucreze impreuna si sa-si atinga obiectivele. Fecioara este coordonatorul relatiilor si intelege bine Varsatorul (intuitiv). Fericirea sa se afla in pamantescul Fecioarei, care ajuta la realizarea visului Varsatorului.

De fapt, acestea sunt doua personalitati opuse , dar cu un potential intelectual bun , au intotdeauna despre ce sa vorbeasca. Dar fiecare dintre ele are propriile sale secrete. Sunt curiosi si sociabili, sunt straini de tacere, de nemultumiri .

Optimisti in viata, pot sa depaseasca mai usor  perioadele de criza din viata lor, spiritul de echipa ii ajuta sa dezvolte cea mai buna strategie pentru rezolvarea problemelor dificile. Unirea Fecioarei si Varsatorului se mentine la dragostea reciproca, rabdarea, intelepciunea si dorinta de a fi impreuna, indiferent de ce.

Cuplul  Leului si Balantei

Un cuplu luminos, interesant, cu un scenariu de viata bogat. Balanta este gata sa-i ofere leului dragostea de care are nevoie .  Iubirea acestor semne este senzuala, tandra, plina de caldura si grija. Printre oameni, ei nu ezita sa-si arate sentimentele.

Citeste si articolul :   Mihai Voropchievici ne spune care este mantra pentru fiecare zodie.

O viata plina de farmec si un stil de viata inactiv se potrivesc cu leul si balanta . Acestui  cuplu   ii  place atentia, viata frumoasa, sic. Nu vor fi gelosi unul pe celalalt, pentru ca nu vad pe nimeni in afara de celalalt.

Din voia sortii, Leul si Balanta sunt cel mai armonios cuplu, deoarece Venus si Soarele au o influenta directa asupra relatiei lor. Perseverenta unui leu (in special un leu de sex feminin) este foarte placuta vanitatii balantei  (barbatilor). Impulsivitatea leului din aceasta pereche este intotdeauna exprimata clar  si orice alt semn al sistemului zodiacal nu l-ar ignora. Balanta este un semn de ezitare si indecizie, iar uneori increderea nu este suficienta.

Balanta este conceputa pentru a mangaia si calma leii impulsivi. Producatori de pace, de fapt, balantele  vor linisti delicat leul si, pentru aceasta, ii va fi intotdeauna recunoscator, motiv pentru care casatoria leului si a balantelor  este una dintre cele mai puternice si mai stabile. Certurile si scandalurile din acest cuplu sunt rare – si acesta este meritul balantelor.

Autor