Cum s-a simtit sotia lui Lucian Mindruta la 24 de ore dupa ce si-a facut vaccinul anti-COVID: “Am avut ceva durere la locul injectarii…

Ioana Mindruta, sotia lui Lucian Mindruta, este medic la Spitalul Universitar din Bucuresti, si si-a facut vaccinul anti-COVID-19. Dupa ce sotia lui a fost vaccinata, Lucian Mindruta a facut anuntul pe Facebook. „Am Mindruta vaccinata”, a scris acesta pe celebra retea de socializare, sambata, in jurul orei 13.00. La randul ei, Ioana Mindruta a dezvaluit cum se simte:

“La 24 de ore de la vaccinare pot spune ca am avut ceva durere la locul injectarii, amorteala usoara pe mana, febra moderata in cursul serii. Azi nu mai am aproape nimic, poate un pic de jena la miscare in umar.  Toata experienta comparabila cu orice alte vaccinari anterioare. Rapelul peste 3 saptamani., a spus Ioana pe Facebook.

Lucian Mindruta a repostat mesajul sotiei, adaugand un text amuzant: „Pot doar sa va spun ca de dimineata m-a certat ca e iar dezordine in bucatarie, deci e bine, n-au modificat-o genetic”.

Publicitate

“Daca tot m-au intrebat multi care sunt efectele secundare la vaccin, aveti in postarea ei experienta sotiei mele.  Eu, ca observator independent pot doar sa va spun ca de dimineata m-a certat ca e iar e dezordine in bucatarie, deci e bine, n-au modificat-o genetic…)))”. a scris Lucian Manfruta pe Facebook.

Citeste si articolul :   Primarul care vrea sa stampileze toti romanii suspecti de coronavirus. „Stim ca pe unde au fost s-au ocupat cu...

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.