Horoscop druid 2021. Cine va avea parte de schimbari grandioase

Druizii au avut o relatie deosebit de calda cu copacii, asa ca au intocmit un calendar special, potrivit caruia, in functie de pozitia Soarelui, au prezis viitorul pentru persoanele care apartin unui anumit semn, scrie noutati.info. Ce promite noul an 2021 pentru fiecare dintre ele?

Horoscop druid 2021.

Mar( (22 decembrie – 1 ianuarie; 25 iunie – 4 iulie)

Viata personala va iesi in evidenta: reprezentantii semnului pot anunta o logodna cu o persoana draga, se pot casatori sau isi pot construi un camin ala lor.. Multi dintre cei care s-au nascut sub semnul marului vor afla despre intemeierea familiei, ci si de conceperea unui copil.

Brad (2 – 11 ianuarie 5 – pe 14 iulie)

Publicitate

In ultimul an, viata s-a oprit, asa ca in noul an va fi necesar sa mergeti pe un drum nou: va puteti schimba locul de munca sau puteti primi o educatie suplimentara. Acest lucru va va permite sa obtineti noi cunostinte si abilitati si, devenind astfel competitiv, nu numai sa va gasiti propria pista, ci si sa intreceti colegii si rivalii la randul sau.

Citeste si articolul :   Stai departe de oamenii din acest semn zodiacal, iti aduc numai probleme

Ulm (12 – 24 ianuarie ; 15 – 25 iulie )

Soarta va va oferi o sansa unica de a va imbunatati situatia financiara, care a scazut considerabil in ultimul an. Cea mai promitatoare directie va fi lucrul la un nou proiect, care la finalizare promite nu numai bani, ci si faima. Cu toate acestea, chiar daca nu sunt prevazute inovatii in lucrare, aceasta va aduce totusi un venit solid, potrivit noutati.info

Publicitate

Chiparos (25 ianuarie – 3 februarie; 26 iulie – 4 august)

Despartirea de o persoana draga, care este posibila in acest moment, nu ar trebui perceputa ca o tragedie a intregii vieti: un loc sfant nu este niciodata gol si, foarte curand, un nou candidat – mai vrednic – ii va lua locul. Principalul lucru nu este sa te retragi in tine, ci sa comunici cu alte persoane cat mai mult posibil, chiar daca se intampla online.

Plop (4 – 8 februarie; 3 – 13 august)

Anul este favorabil pentru schimbarea tipului de activitate. Desigur, pentru aceasta va fi necesar sa invatam ceva – la urma urmei, o noua ocupatie are propriile sale caracteristici, iar abilitatile necesare vor trebui dezvoltate, altfel totul se va dovedi mai mult decat cu succes – in viitorul foarte apropiat va fi posibil sa vorbim despre primele succese din noul domeniu.

Citeste si articolul :   Horoscop octombrie 2022: aceste 4 zodii vor fi cele mai norocoase ale lunii

Horoscop druid 2021.

Cedru (9 – 18 februarie; 14 – 23 august)

„Riscul este o cauza nobila” nu este cel mai bun slogan pentru aceasta perioada: aventurile, oricat de atractive ar parea, nu vor fi incununate de succes, asa ca nu ar trebui sa va puneti in pericol bunastarea si, eventual, viata. Nu este de dorit sa te angajezi in sporturi extreme, iar contractarea unui imprumut garantat de proprietati imobiliare este un tabu categoric.

Citeste mai multe pe NOUTATI.INFO

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.