6 modalitati excelente de a opri arsurile la stomac

Arsurile la stomac apar in momentul in care continutul din stomac ajunge in esofag. Acest traseu invers se intampla atunci cand sfincterul esofagian nu mai functioneaza in mod corespunzator sau este slabit. Astfel, acidul gastric din stomac irita esofagul si conduce la aparitia arsurilor, iar cauzele pot fi multiple.

Unele dintre cauzele arsurilor la stomac sunt sarcina, anumite alimente, bauturi alcoolice, obezitate, imbatranire, expunere prelungita la alimente in stomac si anumite medicamente.

Raspunsul la arsuri la stomac si indigestie este restabilirea echilibrului si functionarii naturale. Consumati multe legume si alte alimente organice de inalta calitate, neprelucrate.

6 moduri uimitoare de a opri arsurile la stomac in mod natural

Suc de legume: Sucurile de legume, cum ar fi cartofii cruzi, telina si varza, sunt foarte alcaline si sunt benefice pentru corectarea stomacului acid. Sucul de papaya contine enzima digestiva papaina, care are un efect calmant asupra stomacului si ajuta la descompunerea proteinelor.

Mere: o felie de mar poate calma productia de acid si reduce senzatia de arsura. Merele neutralizeaza acidul stomacal dupa aproximativ 5 minute. Telina si varza reduc la minimum acidul din stomac.

Banane: Bananele actioneaza ca un antiacid natural in organism. Puteti manca banane proaspete sau uscate.

Struguri: Consumati de la 10 la 20 de  babe de struguri de fiecare data cand aveti probleme digestive. Strugurii sunt foarte buni pentru ameliorarea indigestiei.

Busuioc: Frunzele de busuioc ajuta la ameliorarea arsurilor la stomac, precum si la combaterea gretei si a gazelor. Mestecarea a 2 pana la 3 frunze de busuioc va reduce la minimum acidul din stomac.

Musetel: Ceaiul de musetel este utilizat pentru neutralizarea acidului din stomac. De asemenea, este folosit de oameni ca un agent de eliberare a stresului.

Publicitate

Publicitate

Autor