5 idei de cadouri de Anul Nou pentru familie

Anul acesta, ca niciodata, avem nevoie de spiritul de Anul Nou pentru a intra in casele noastre chiar mai devreme decat de obicei. Si intrucat Anul Nou va fi o vacanta intr-un cerc familial strans, am adunat mai multe idei pentru cadouri comune care ii  vor face pe toti din familie fericiti si apropiati.

Joc de masa

Cand vorbim despre jocuri de societate, primul lucru care ne vine in minte este „Lotto”. Sigur, acesta este un joc distractiv si captivant pe care intreaga familie il poate juca, dar ne referim la ceva mai modern.

Piata ofera acum mult mai multe jocuri interesante si antrenante care, pe langa faptul ca le permite tuturor sa le joace acasa, dezvolta creativitate, inventivitate si gandire logica, indiferent de varsta. Printre cele  mai populare si foarte apreciate jocuri de moment se numara Catan,Squadro, desigur, clasicii – Monopoly, Scrabble si multi altii.

Puzzle

Puzzle-urile sunt o alta forma populara de divertisment pentru intreaga familie care exista de peste 200 de ani. Amplasarea partilor individuale poate fi o problema majora, dar se crede ca acest joc dezvolta anumite abilitati. Jucarea regulata a puzzle-urilor imbunatateste memoria, abilitatile de rezolvare a problemelor, dezvolta gandirea spatiala, rabdarea si, mai presus de toate, reduce nivelurile de stres din corp. In orice caz, care dintre avantajele puzzle-urilor va place cel mai mult, un lucru este sigur – un astfel de cadou va oferi familiei multe ore placute de distractie si, uneori, zile.

Camera foto instant

Daca doriti sa faceti din deschiderea cadourilor de Craciun o amintire de neuitat pentru intreaga familie, cea mai buna idee este o camere foto. Este adevarat ca in zilele noastre fiecare telefon are o camera, dar aceste fotografii vor reflecta o emotie pura care nu poate fi editata sau eliminata din galerie deoarece cineva are ochii inchisi sau cineva are un profil „rau”. Si servesc drept o baza buna pentru glume in timpul adunarilor de familie din anii urmatori.

Boxe Bluetooth

Difuzoarele de calitate care se conecteaza prin tehnologia Bluetooth la practic orice dispozitiv inteligent sunt esentiale in orice casa. Puteti oricand sa va bazati pe ele pentru a dansa cu copiii sau pur si simplu pentru a lumina atmosfera, de exemplu, cu muzica dvs. preferata.

Cursuri si instruire online

Nu ar fi distractiv sa lucrezi de acasa cand plimbarile tale sunt limitate, impreuna cu partenerul tau sa inveti noi abilitati. Nu trebuie sa va actualizeze cunostintele profesionale actuale, va puteti inscrie, de exemplu, la un curs de desen general sau la un antrenament online de fitness, yoga sau sa studiati marketingul digital.

Autor