George Simion, prima declaratie dupa ce s-a cerut verificarea adeverintei invocate de Diana Sosoaca: „O trimitem la alt medic”

George Simion, liderul partidului AUR, a reactionat dupa ce Senatul a cerut verificarea adeverintei medicale care ii permite senatoarei Diana Sosoaca sa nu poarte masca de protectie.

„Sunt foarte multi oameni care au o problema cu purtarea mastii, o problema medicala. Doamna Sosoaca are o problema medicala si are o adeverinta in acest sens. Asteptam toate verificarile. Eu am o masca si am dat tuturor colegilor mei masti similare facute de un producator roman. Important e sa promovam produsele romanesti si sa mai producem ceva in tara”, a declarat copresedintele AUR.

Va fi sanctionata Diana Sosoaca?

„Nu cred ca este cazul, dar o trimitem pe doamna avocat la un alt medic, daca este cazul. Nu ma pricep la medicina, sa vorbeasca expertii. Daca un doctor a semnat acolo si considera de cuviinta ca nu trebuie sa poarte doamna avocat masca, inseamna ca el este medic. Sunt multe pareri in randul avocatilor, jurnalistilor si in randul medicilor, sa se exprime cei abilitati, eu doar stiu ca 85% – 93% dintre mastile de pe piata au fost declarate neconforme de Autoritatea pentru Protectia Consumatorului. Ce pot sa fac eu este sa ma asigur ca aceasta masca pe care o am eu este conforma si nu imi ingreuneaza respiratia. Acest virus care chinuie nu doar in Romania, ci si intreaga planeta se raspandeste peste tot si trebuie oprit, nu trebuie ajutat sa se raspandeasca”, a mentionat George Simion.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.