Uite ce fel de personalitate ai in functie de forma nasului tau

Pentru fiecare dintre noi, nasul, arata diferit. Unii isi urasc nasul sau sunt atat de complexati de modul in care arata (forma nasului) incat apeleaza la ajutorul chirurgiei plastice, in schimb ce pentru altii nu conteaza atat de mult.

Acest lucru poate suna cam ciudat, dar conform unor certatari de la Universitatea Ben Gurion din Israel, forma nasului tau poate spune multe despre personalitatea ta.

1.Nasul nubian

Oamenii creativi si curioși au un nas nubian. Esti optimist si deschis vietii. De asemenea, sunt foarte sociali si adesea au grupuri interesante de prieteni.

Publicitate

2.Nasul grecesc

Persoanele cu nas grecesc sunt putin mai rezervate. Vi se pare putin dificil sa exprimati emotii si nu va place sa fiti in centrul atentiei. Sunt loiali, au o perspectiva pragmatica asupra vietii si se pot baza intotdeauna pe ei.

3.Nasul carlig

Acest nas are o umflatură (mica) la jumatate. Oamenii cu acest tip de nas sunt foarte ambitiosi si orientati spre obiective si sunt adesea caracterizati de convingere puternica si principii emfatice.

Citeste si articolul :   Andreea Balan si George Burcea s-au mutat din nou impreuna? Actorul s-a dat de gol

4.Nasul cocoasa

Oamenii cu astfel de nas sunt hotarati si bine organizati. Cariera este foarte importanta pentru ei, iar succesul profesional este adesea in fruntea listei lor. Acesti oameni sunt inteligenti si nu renunta pana nu obțtin ceea ce isi doresc, atat profesional, cat si personal.

5.Nasul ascutit

Acesti oameni sunt fericiti, entuziati, impulsivi si spontani. Ele sunt adesea populare, deoarece personalitatea lor plina atrage multi admiratori.

6.Nasul drept

Oamenii cu astfel de nas au personalitati puternice si multa incredere in sine. Esti intotdeauna tu insuti, indiferent de situatie si convins de propriile abilitati.

7.Nasul roman

Acesti oameni sunt foarte sensibili si duc o viata foarte emoaională. Sunt foarte empatici si sunt mereu acolo pentru altii. Uneori chiar tind sa se neglijeze.

8.Nasul stramb

Oamenii cu aceste nasuri sunt oameni de incredere, care pot asculta bine. Sunt foarte pragmatici si te poti baza intotdeauna pe ei.

Autor

Autor: Camelia Patru

Camelia este editor al ziarului online http://fabricatinromania.info, cu o experienta de peste 8 ani în managementul proiectelor și o mare pasiune pentru lumea dulciurilor, patiserie și stilul de viata sănătos.