Sfatul astrologului pentru ziua de duminica, 20 decembrie. Doua zodii trec prin clipe grele

Sfatul astrologului pentru ziua de duminica, 20 decembrie. Dupa ce ati primit cheia pentru rezolvarea sarcinilor viitoare, veti evita multe probleme
si veti depasi toate dificultatile, scrie noutati.info.

BERBEC (Berbec, 21.III – 20.IV)

Astazi sa aveti incredere in parteneri. Veti obtine succes financiar cu ajutorul lor. Intruchiparea celor mai puternice si ambitioase aspiratii te asteapta. Se pare ca planurile vechi vor incepe sa se implineasca. Este posibil sa apara persoane influente care va vor ajuta in demersurile voastre.

Sfatul astrologului pentru ziua de duminica, 20 decembrie.

TAUR (Taur, 21.IV – 21.V)

Publicitate

Moderati-va dorinta, luati-va timp – noile contacte vor crea multe probleme in viitor. Propunerile de afaceri interesante nu sunt excluse. Astrele va recomanda sa ramaneti precauti atunci cand efectuati tranzactii financiare.

Publicitate

GEMENI (Gemeni, 22.V-21.VI)

O zi favorabila pentru recreere. Persoanele dragi au nevoie de atentie si tandrete. Dupa-amiaza, probabil vor sosi oaspetii sau vesti despre bani, care vor ajuta la rezolvarea problemelor aparute recent.

Citeste si articolul :   Horoscop Mihai Voropchievici martie 2020. Berbecii au protectie divina, Sagetatorii castiga pe toate planurile. Ce se intampla cu celelalte zodii

RAC (Cancer, 22.VI-22.VII)

Este posibil ca astazi sa iti creasca setea de cunoastere. Dar ia-ti timp, asteapta putin – nu a venit inca momentul pentru noi contacte. Astrele va recomanda sa fiti foarte atenti atunci cand efectuati tranzactii financiare.

LEU (Leu, 23.VII-23.VIII)

Astrele promit implinirea unei dorinte sau a unui plan de lunga durata. Intruchiparea celor mai puternice si ambitioase aspiratii te asteapta. Astazi este probabil ca rezultatele eforturilor trecute sa fie resimtite. Cu toate acestea, mai sunt multe obstacole fata ta. Ziua este favorabila comunicarii, rezolvand problemele cotidiene.

Citeste mai multe pe Noutati.info.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.