Medicul Adina Alberts, revoltata: „In locul domnului Rafila, as fi demisionat!“

Medicul estetician Adina Alberts, revoltata pe recomandarile facute de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS). Specialistii OMS au recomandat purtarea mastii si in casa, in special la intalnirile familiale.

„OMS a anuntat ca dupa vaccinare anti SARS-COV2, cei vaccinati vor trebui sa continue sa poarte masti. Acelasi OMS care in februarie-martie sfatuia intreaga planeta sa nu utilizeze mastile pentru ca oamenii care o vor face se vor imbolnavi!

Acelasi OMS care a scos din schemele de tratament hidroxiclorochina si “ne-a bagat pe gat” remdesivirul … Aproape ineficient. Acelasi OMS care nu a permis luni de zile utilizarea testelor rapide antigen, considerand, total abuziv si eronat, ca doar testarea PCR este potrivita pentru a pune un diagnostic de COVID. Numai atunci cand un mare consortiu american a comandat cateva milioane de teste rapide antigen din Coreea de Sud, doar atunci OMS-ul a catadicsit sa aprobe, cu jumatate de gura, utilizarea lor“, spune Adina Alberts.

„OMS tine in fruntea sa un personaj bizar, fara studii medicale!“

„Acelasi OMS care tine in fruntea sa un personaj bizar, cu veleitati de dictator, fara studii medicale. Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus. Analizand CV-ul acestuia gasit pe internet (daca acesta nu minte), Directorul General al OMS are o facultate de biologie facuta in Etiopia, un master in imunologie si un doctorat in sanatate comunitara.

Si toata viata lui a facut DOAR politica. O politica etiopiana in care drepturile omului sunt incalcate permanent, iar opozantii sunt incarcerati si omorati. (sursa wikipedia) Iata cine are grija de sanatatea mondiala.

Eu, in locul doctorului Rafila – reprezentantul Romaniei la OMS – as fi demisionat demult din randul acestei institutii balbaite, confuze, inexacte, ineficiente, devenita atat de ridicola recent.

#SanatateaTAPrioritateaMEA”, a scris Adina Alberts pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.