Klaus Iohannis, prima declaratie dupa ce co-presedintele AUR, George Simion, a spus ca va declansa procedura de suspendare a presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis a facut o declaratie dupa ce George Simion a afirmat ca va declansa procedura de suspendare a presedintelui. Seful statului nu crede in punerea in aplicare a unei astfel de proceduri de suspendare din functie a sa de catre AUR.

Klaus Iohannis a fost intrebat de jurnalisti despre anuntul facut recent de catre co-presedintele AUR, George Simion, referitor la actiunea de suspendare a presedintelui Romaniei.

”Asta cu suspendarea este, cum se spune foarte popular, o poveste cam fumata. Daca imi permiteti sa ma exprim asa, foarte informal. Este o formatiune despre care nu se prea stie ce vrea si ce face in politica. Mai mult, in momentul acesta, nu am ce sa comentez” – a declarat Klaus Iohannis

“PSD face gafe enorme, nu taxeaza deloc derapajele anticonstitutionale ale presedintelui. Daca nu o sa o faca PSD (initierea suspendarii presedintelui Iohannis – n.r.), o sa o facem noi si o sa mergem in fiecare localitate din tara asta, pentru ca presedintele actual a devenit, din pacate, actor politic”, a declarat George Simion.

“In luna de campanie Klaus Iohannis a iesit in fata romanilor si a promovat constant PNL. Este cat se poate de evident faptul ca a facut campanie, 25% a primit Klaus Iohannis. Nu mai este mediator in momentul asta. Este evident ca PSD este un alt partid in siajul presedintelui, asa ca noi, ca forta noua, ne permitem sa facem acest lucru, ca nu avem papusari, noi rezistam la aceasta avalansa de atacuri impotriva noastra venita din zona presedintelui”, a mai spus copresedintele AUR.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.