George Simion, mesaj pentru alegatorii PSD: “Cel care a fost de acord cu inchiderea noastra in case si cu masuri abuzive impotriva batranilor nostri”

Copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor (AUR), George Simion, a mentionat ca a venit la intalnirea de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis ”din condescendenta institutionala”. El a anuntat ca propunerea AUR de prim-ministru este Calin Georgescu.

Articolul continuă după reclame

“Propunerea AUR pentru postul de prim-ministru, vazand ca partidele de pe locul unu, doi si trei nu au venit cu nume convingatoare, am hotarat noi sa propunem tarii un nume de prim-ministru, domnul Calin Georgescu. As vrea sa ma adresez alegatorilor PSD, daca sunt multumiti de propunerea pe care PSD a facut-o si sa faca o comparatie intre Alexandru Rafila, cel care a fost de acord cu inchiderea noastra in case si cu masuri abuzive impotriva batranilor nostri, sa-l compare pe Alexandru Rafila cu Calin Georgescu”, a declarat Simion.

El a adaugat ca ceea ce il recomanda pe Calin Georgescu pentru aceasta functie sunt experienta internationala si cele trei elemente pe care AUR le cere de la conducatorii Romaniei – “sa fie patrioti, iubitori de neam, sa fie cinstiti, integri si sa fie buni profesionisti”.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.